Povezane vesti
Buć! Evo koliko se Goca Tržan potresla što su joj bivšeg uhapsili
Blic 30.07.2016
Kada je Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan nedavno priveden zbog krađe u supermarektu, pevačica je izjavila da ne veruje da on ima bilo kakve veze sa tim. I ne samo to, Goca se ni najmanje nije potresla na vest o hapšenju njenog bivšeg supruga već… »
Goca ne mari za hapšenje bivšeg muža, evo sa kim se zabavlja na plaži! (video)
Svet & Skandal 30.07.2016
Bivši suprug Goce Tržan priveden je zbog krađe u supermarektu, a pevačica iako je izjavila da ne veruje da on ima neke veze sa tim, ne haje mnogo za njegove muke, već uživa na plaži. Uvek je raspoložena za akciju i zezanje, a sada je pronašla i novo… »
(Video) Goca se baš potresla zbog hapšenja bivšeg: Evo s kim se sad Tržanka kupa u moru
Kurir 30.07.2016
Pevačica Goca Tržan našla je malo vremena da uživala na moru, a njen nestašan duh ponovo se probudio. Naime, na Instagram je podelila video na kojem se vidi kako skače sa mola kao dev "Nije važno gde si nego s kim si. Meni je uvek lepo s prijateljima i… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Pančevu: Okupljeni podržavaju uhapšene (foto/video)
Blic pre 9 minutajoš 45 povezanih

Skupovi pristalica SNS u više gradova, okupljeni nose transparente protiv blokada i zastave
NIN pre 9 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane

"Delije" ovo moraju da vide: Branko Lazić napustio Zvezdu, a evo kako se najtrofejniji igrač u istoriji kluba oprostio od crveno-belih
Večernje novosti pre 1 satjoš 31 povezana