Povezane vesti
Vulin proziva mihajlovićevu: Nije mi jasno jel se hvali ili žali što je učestvovala u 5. oktobru
Kurir 15.08.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin reagovao je danas povodom izjave potrpedsednice Vlade Zorane Mihajlović da je 5. oktobra 2000. godine bila ispred Skupštine navodeći da mu nije jasno da li se ona time hvali… »
Mihajlović poručila Dačiću: Ja sam 5. oktobra vikala "Gotov je" ispred skupštine
Blic 15.08.2016
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović poručila je danas Ivici Dačiću da bi prošlost trebalo ostaviti istoričarima, a da bi energiju koja se troši na "kopanje" po prošlosti trebalo uložiti u izgradnju pristojne zemlje zadovoljnih građana. "Ja… »
Vesti dana »

Zatvoren najveći aerodrom u Evropi: Požar u blizini Hitroua izazvao nestanak struje, obustavljaju se letovi
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane

"Navijači Panatinaikosa znaju o čemu se radi": Nedović otkrio zašto nije slavio pobedu Zvezde
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih

Velika eksplozija u naftnom spremištu u Rusiji, masovni napad dronovima na Odesu
Al Jazeera pre 20 minutajoš 15 povezanih

Srbija dobija 4 pojačanja za Austriju: U Beogradu pada odluka, Piksi sad može da bira
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih