Povezane vesti
Vulin proziva mihajlovićevu: Nije mi jasno jel se hvali ili žali što je učestvovala u 5. oktobru
Kurir 15.08.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin reagovao je danas povodom izjave potrpedsednice Vlade Zorane Mihajlović da je 5. oktobra 2000. godine bila ispred Skupštine navodeći da mu nije jasno da li se ona time hvali… »
Mihajlović poručila Dačiću: Ja sam 5. oktobra vikala "Gotov je" ispred skupštine
Blic 15.08.2016
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović poručila je danas Ivici Dačiću da bi prošlost trebalo ostaviti istoričarima, a da bi energiju koja se troši na "kopanje" po prošlosti trebalo uložiti u izgradnju pristojne zemlje zadovoljnih građana. "Ja… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 5 satijoš 1 povezana
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane