Povezane vesti

Đorđević: Ostavimo se patriotizma, nije to na nivou od pre 15 godina...

Đorđević: Ostavimo se patriotizma, nije to na nivou od pre 15 godina...

Mozzart sport 16.08.2016
"Nema razloga da, osim velikog respekta, imamo bilo kakav strah", poručio selektor Srbije pred četvrtfinalni okršaj sa Hrvatima. Selektor Srbije Aleksandar Ðorđević uoči četvrtfinala protiv Hrvatske na Olimpijskim igrama izjavio je da je taj meč… »
Đorđević pred četvrtfinale: Mi i Hrvati smo potpuno drugačiji!

Đorđević pred četvrtfinale: Mi i Hrvati smo potpuno drugačiji!

Hot sport 16.08.2016
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević poručio je pred duel sa Hrvatskom u četvrtfinalu da nema mesta patriotskim izjavama. Srbija će u noći između srede i četvrtka od 3:15h igrati protiv Hrvatske u četvrtfinalu… »
Đorđević pred Hrvatsku: Nije kao pre 15 godina

Đorđević pred Hrvatsku: Nije kao pre 15 godina

Mondo 16.08.2016
"Bez patriotskih izjava. Bićemo mentalno i fizički spremni", kaže selektor "orlova" uoči četvrtfinala Olimpijskih igara. Foto: MN Press Selektor "orlova" Aleksandar Đorđević apeluje pred četvrtfinale: "Svu pažnju usmeriti na teren". Iako će to… »
Đorđević pred duel sa Hrvatima: Ne treba se osvrtati na prošlost

Đorđević pred duel sa Hrvatima: Ne treba se osvrtati na prošlost

Večernje novosti 16.08.2016
Mi igramo košarku drugačiju od njih, igramo brzo, pritiskamo loptu, stalno u presingu, sa mnogo dodavanja, kaže selektor Srbije. Muška reprezentacija Srbije sastaće se u četvrtak rano ujutru u 03.30 časova u četvrtfinalu Olimpijskih igara sa… »
Đorđević: Fokusirani smo na našu igru

Đorđević: Fokusirani smo na našu igru

MVP 16.08.2016
Selektor Orlova je pričao o duelu koji sledi. Reprezentaciju Srbije u noći između srede i četvrtka, od tri sata i 15 minuta, očekuje meč četvrtfinala na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Rival Orlova će biti Hrvatska. Selektor Aleksandar… »

Vesti dana »