Povezane vesti

Polemika Dačića i Ljajića o Miloševiću

Polemika Dačića i Ljajića o Miloševiću

RTS 21.08.2016
Izgleda da je polemika o tome da li presuda Radovanu Karadžiću rehabilituje Slobodana Miloševića i da li mu treba podići spomenik, kako je zatražio deo SPS-a a podržao Ivica Dačić, zamrla samo na kratko. Predsednik Vlade Srbije tada je rekao da… »
Ljaljić: Dačić se nije odrekao Miloševića i primitivno me napada

Ljaljić: Dačić se nije odrekao Miloševića i primitivno me napada

RTV 21.08.2016
BEOGRAD - Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je danas da nije imao nikakvu nameru da polemiše sa potpredsednikom vlade Ivicom Dačićem, već da su on i njegova stranka samo izneli svoj stav o podizanju spomenika Slobodanu… »
Novi sukob u vladi: Ljajić: Dačić se nije odrekao Miloševića i sad me primitivno napada

Novi sukob u vladi: Ljajić: Dačić se nije odrekao Miloševića i sad me primitivno napada

Blic 21.08.2016
Izjavom da sam protiv podizanja spomenika Miloševiću nisam hteo da polemišem sa Ivicom Dačićem. Ako je to njega pogodilo, meni je žao. On se njega očigledno nije odrekao, pa me sada pričom o čitulji Aliji Izetbegoviću, koja je odavno poznata… »
Novi sukob u vladi! Ljajić: Dačić se nije odrekao Miloševića i sad me primitivno napada

Novi sukob u vladi! Ljajić: Dačić se nije odrekao Miloševića i sad me primitivno napada

Pravda 21.08.2016
BEOGRAD - Izjavom da sam protiv podizanja spomenika Miloševiću nisam hteo da polemišem sa Ivicom Dačićem. Ako je to njega pogodilo, meni je žao. On se njega očigledno nije odrekao, pa me sada pričom o čitulji Aliji Izetbegoviću, koja je odavno… »

Vesti dana »