Povezane vesti
Polemika Dačića i Ljajića o Miloševiću
RTS 21.08.2016
Izgleda da je polemika o tome da li presuda Radovanu Karadžiću rehabilituje Slobodana Miloševića i da li mu treba podići spomenik, kako je zatražio deo SPS-a a podržao Ivica Dačić, zamrla samo na kratko. Predsednik Vlade Srbije tada je rekao da… »
Ljaljić: Dačić se nije odrekao Miloševića i primitivno me napada
RTV 21.08.2016
BEOGRAD - Potpredsednik vlade i ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je danas da nije imao nikakvu nameru da polemiše sa potpredsednikom vlade Ivicom Dačićem, već da su on i njegova stranka samo izneli svoj stav o podizanju spomenika Slobodanu… »
Novi sukob u vladi: Ljajić: Dačić se nije odrekao Miloševića i sad me primitivno napada
Blic 21.08.2016
Izjavom da sam protiv podizanja spomenika Miloševiću nisam hteo da polemišem sa Ivicom Dačićem. Ako je to njega pogodilo, meni je žao. On se njega očigledno nije odrekao, pa me sada pričom o čitulji Aliji Izetbegoviću, koja je odavno poznata… »
Novi sukob u vladi! Ljajić: Dačić se nije odrekao Miloševića i sad me primitivno napada
Pravda 21.08.2016
BEOGRAD - Izjavom da sam protiv podizanja spomenika Miloševiću nisam hteo da polemišem sa Ivicom Dačićem. Ako je to njega pogodilo, meni je žao. On se njega očigledno nije odrekao, pa me sada pričom o čitulji Aliji Izetbegoviću, koja je odavno… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 4 satijoš 8 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 5 satijoš 1 povezana