Povezane vesti

Milanović najavio da će biti nemilosrdan prema Srbima, dok nam HDZ navodno gleda kroz prste!

Milanović najavio da će biti nemilosrdan prema Srbima, dok nam HDZ navodno gleda kroz prste!

Pravda 28.08.2016
ZAGREB- Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ živi u strahu i gleda Srbiji kroz prste… »
Milanović opet ponizio Nikolića: Toma je grobar, a ja nikad neću da se ljubakam sa grobarom?

Milanović opet ponizio Nikolića: Toma je grobar, a ja nikad neću da se ljubakam sa grobarom?

Pravda 28.08.2016
ZAGREB- Nakon što je “pominjao majku“ lidera HDZ i posle njegovog odgovora, Zoran Milanović se ponovo oglasio i ponovo izneo bujicu teških reči na račun Srbije. Predsednik SDP je o majci Andreja Plenkovića govorio u razgovoru sa braniteljima… »
Milanović nastavlja da provocira: Sa Tomom Grobarom neću da pričam, ni da se ljubakam!

Milanović nastavlja da provocira: Sa Tomom Grobarom neću da pričam, ni da se ljubakam!

Kurir 28.08.2016
ZAGREB - Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da njegov SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ žživi u strahu i gleda Srbiji… »
Milanović: Neću da se ljubakam s Vučićem i Tomom Grobarom

Milanović: Neću da se ljubakam s Vučićem i Tomom Grobarom

N1 Info 28.08.2016
Predsednik Socijaldemokratske partije i bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović tvrdi da vlastima u Srbiji više odgovara da HDZ pobedi na parlamentarnim izborima u toj zemlji. On kaže i da se, ukoliko ponovo postane predsednik Vlade Hrvatske, neće… »
"HDZ Srbiji gleda kroz prste, ja neću"

"HDZ Srbiji gleda kroz prste, ja neću"

RTV 28.08.2016
ZAGREB - Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović danas je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da njegov SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ živi u strahu i gleda… »
Milanović ne staje: Neću da se ljubakam sa Tomom Grobarom

Milanović ne staje: Neću da se ljubakam sa Tomom Grobarom

Vesti online 28.08.2016
Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da njegov SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ živi u strahu i gleda Srbiji kroz prste… »
Milanović: Neću da se ljubakam sa Tomom grobarom!

Milanović: Neću da se ljubakam sa Tomom grobarom!

Alo 28.08.2016
Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović danas je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da njegov SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ živi u strahu i gleda Srbiji kroz… »
Milanović: HDZ Srbiji gleda kroz prste, ja neću

Milanović: HDZ Srbiji gleda kroz prste, ja neću

RTS 28.08.2016
Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ živi u strahu i gleda Srbiji kroz prste. Zoran… »
Milanović ne prestaje: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem!

Milanović ne prestaje: Neću da pričam s Vučićem i Nikolićem!

Telegraf 28.08.2016
Nakon što je “pominjao majku“ lidera HDZ i posle njegovog odgovora, Zoran Milanović se ponovo oglasio i ponovo izneo bujicu teških reči na račun Srbije. Predsednik SDP Zoran Milanović je o majci Andreja Plenkovića govorio u razgovoru sa… »

Vesti dana »