Povezane vesti
Aleksandar Radojičić: Bivša partnerka vodi kampanju protiv mene gonjena mržnjom! Jelena Melezović: Ne zove i ne pita za…
Svet & Skandal 09.09.2016
Glumac Aleksandar Radojičić izdao je saopštenje za medije i javnost povodom tekstova koji su izlazili u poslednje vreme, a tiču se njegovih privatnih i porodičnih odnosa. Saopštenje prenosimo u celini: “Budući da se protiv mene u pojedinim… »
Aleksandar Radojičić konačno otkrio istinu: Bivša partnerka vodi rat protiv mene, moram da zaštitim dete
Story 09.09.2016
Poznati glumac Aleksandar Radojičić je rešio da se obrati javnosti i konačno otkrije u kakvom je odnosu sa bivšom suprugom. Poznati glumac je povodom konačno progovorio o svojim privatnim problemima koje prate njegov razvod: Budući da se protiv… »
Aleksandar Radojičić odgovorio na optužbe bivše partnerke: Laž je da sam monstrum od oca!
Blic 09.09.2016
Glumac Aleksandar Radojičić, koji je nedavno izgubio starateljstvo nad ćerkicom Ajom, odgovorio je na optužbe bivše partnerke Jelene Malezović koja je u medijima iznela tvrdnje da on ne plaća alimentaciju. Radojičić je poslao otvoreno pismo, za… »
Bivša mu namešta! (foto)
Mondo 09.09.2016
Glumac se obratio javnosti nakon gubitka starateljstva nad ćerkom, povodom brojnih novinskih tekstova i "prljave kampanje koju je povela bivša partnerka" Aleksandar Radojičić je u vanbračnoj zajednici sa Jelenom Malezović dobio ćerku Aju, nad kojom… »
Vesti dana »
"Ako je Dončić trejdovan, moram da se pakujem": Nba zvezde se plaše za svoju budućnost
Mondo pre 2 satajoš 50 povezanih
„To bi bukvalno bio puč“: Brnabić objasnila šta je za SNS prelazna vlada
Nedeljnik pre 2 satajoš 16 povezanih