Povezane vesti

Karadžić: Nije trebalo da kočim vojsku...

Karadžić: Nije trebalo da kočim vojsku...

Pravda 14.09.2016
Haški osuđenik Radovan Karadžić, koji se nalazi u zatvorskoj jedinici Haškog tribunala, izjavio je da je njegova greška bila što je sprečio vojsku da na bojnom polju postigne još, objavio je nemački list Die Cajt, ističući da je to prvi… »
Karadžić: Nije trebalo da sprečavam vojsku

Karadžić: Nije trebalo da sprečavam vojsku

RTV 14.09.2016
SARAJEVO - Haški osuđenik Radovan Karadžić, koji se nalazi u zatvorskoj jedinici Haškog tribunala, izjavio je da je njegova greška bila što je sprečio vojsku da na bojnom polju postigne još, objavio je nemački list Die Cajt, ističući da je to… »
Prvi intervju posle presude Karadžić: Žao mi je što sam kočio Vojsku Republike Srpske

Prvi intervju posle presude Karadžić: Žao mi je što sam kočio Vojsku Republike Srpske

Kurir 14.09.2016
Haški osuđenik Radovan Karadžić dao je prvi intervju nakon što je u martu u Haškom tribunalu osuđen na 40 godina zatvora. Karadžić je u intervjuu za "Cajt" izjavio da je za njega i ostale zatvorenike humor "najbolji način da izraze brigu i… »
Radovan Karadžić: Sviram flautu i stalno se smejemo

Radovan Karadžić: Sviram flautu i stalno se smejemo

N1 Info 14.09.2016
Haški osuđenik Radovan Karadžić izjavio je da je njegova greška bila što je sprečio vojsku da na bojnom polju postigne. Karadžić koji se nalazi u zatvorskoj jedinici Haškog tribunala dao je intervju za nemački list Die Zeit. "Moja greška bila… »

Vesti dana »