Povezane vesti

Besplatno na Borac, Vojvodina želi lidersku poziciju

Besplatno na Borac, Vojvodina želi lidersku poziciju

Radio 021 17.09.2016
Uprava FK Vojvodina odlučila je da ulaz na nedeljni meč 9. kola Superlige između Vojvodine i Borca bude slobodan. Novosađani priželjkuju što veći broj navijača u meču koji ih vodi na čelnu poziciju na tabeli u slučaju pobede. Pošto je Zvezda… »
Novosađani najavljuju novu pobedu

Novosađani najavljuju novu pobedu

Dnevnik 17.09.2016
Posle burne nedelje koja je ostala iza njih, ali i pobede u Novom Pazaru(2:1), fudbalere Vojvodine u nedelju očekuje novi test. Predvođen trenerom Nenadom Lalatovićem, trenutno drugoplasirani crveno-beli tim iz Novog Sada dočekuje Borac iz Čačka… »
Lalatović: ''Prvo Borac i Bežanija, a onda ćemo Grof i ja popričati na terenu!''

Lalatović: ''Prvo Borac i Bežanija, a onda ćemo Grof i ja popričati na terenu!''

Sportske.net 17.09.2016
Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da će njegova ekipa od prvog minuta zaigrati napadački protiv Borca, kako bi pokušala da zabeleži pobedu i tako ostane u trci za prvo mesto na tabeli. U devetom kolu Super lige Srbije… »
Lalatović: Grof je moj prijatelj, šaljivdžija, popričaćemo – na terenu! (video)

Lalatović: Grof je moj prijatelj, šaljivdžija, popričaćemo – na terenu! (video)

Sportski žurnal 17.09.2016
Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da će njegova ekipa od prvog minuta zaigrati napadački protiv Borca, kako bi pokušala da zabeleži pobedu i tako ostane u trci za prvo mesto na tabeli. U devetom kolu Super lige Srbije… »

Vesti dana »