Povezane vesti
Američki voditelj prozvao Ognjena Amidžića
Tračara 29.09.2016
Nije tajna da su mnogi voditelji tok šou emisija kod nas inspiraciju za svoj program potražili među američkim kolegama, ali jedan voditelj optužio je Ognjena Amidžića da je potpuno pokrao koncept njegove emisije. Andy Cohen, koji na Bravo kanalu vodi… »
(Video) Američki voditelj poručio amidžiću: Ti si idiot, pokrao si me!
Kurir 29.09.2016
Američki voditelj je preko Tvitera saznao da je Ognjen Amidžić pokrao. Amerikanac Endi Koen, voditelj emisije "Vidi šta se dešava: Uživo" napao je Ognjena Amidžića da je ukrao njegovu ideju za emisiju "Ami Dži šou". "Večeras mi je neko na Tviteru napisao… »
Čuveni američki voditelj u šoku: "Lik iz Srbije mi je ukrao emisiju"
Vesti online 29.09.2016
Američki voditelj i domaćin emisije "Vidi šta se dešava" izjavio je da ga je Ognjen Amidžić pokrao, jer njegova emisija predstavlja ssmo "neautorizovana" srpska verzija Koenovog šoua. - Večeras mi je neko na Tviteru napisao da u Srbiji postoji emisija… »
Vesti dana »

U sinoćnim neredima u Srbiji povređeno 6 policajaca, privedeno 56 ljudi tokom neprijavljenih protesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 45 minutajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 44 povezane

Stigli zlatni dečaci srpske košarke: Pogledajte trenutak dočeka košarkaša koji su pokorili Evropu
Nova pre 25 minutajoš 21 povezana

Tramp se složio da Kijev treba da se odrekne dela teritorije u korist Rusije
Sputnik pre 9 minutajoš 151 povezana

AP: Posle nereda populistički lider Srbije obećao oštar odgovor demonstrantima
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih