Povezane vesti

Zakasnila na posao i slagala da je napao naoružan klovn

Zakasnila na posao i slagala da je napao naoružan klovn

Radio 021 03.10.2016
Jedna 18-godišnja devojka iz američke države Ohajo slagala je da je napao klovn naoružan nožem, u nameri da opravda svoje kašnjenje na posao, saopštila je danas američka policija. Policija u Ridingu je navela da su istražitelji utvrdili… »
"Napao me naoružani klovn": Devojka zakasnila na posao, pa ispričala neverovatnu priču

"Napao me naoružani klovn": Devojka zakasnila na posao, pa ispričala neverovatnu priču

Blic 03.10.2016
Jedna 18-godišnja devojka iz američke države Ohajo slagala je da je napao klovn naoružan nožem, u nameri da opravda svoje kašnjenje na posao, saopštila je danas američka policija. #Ohio school district closes schools after reports of woman being… »
Izvinite što kasnim napao me klovn: Devojka smislila neverovatan izgovor jer je kasnila na posao

Izvinite što kasnim napao me klovn: Devojka smislila neverovatan izgovor jer je kasnila na posao

Kurir 03.10.2016
Jedna 18-godišnja devojka iz američke države Ohajo slagala je da je napao klovn naoružan nožem, u nameri da opravda svoje kašnjenje na posao, saopštila je danas američka policija. Policija u Ridingu je navela da su istražitelji utvrdili… »

Vesti dana »