Povezane vesti

Da li su Rusi postavili i Borisa Džonsona?

Da li su Rusi postavili i Borisa Džonsona?

Mondo 01.11.2016
Upozorenje Endrjua Parkera, šefa britanske obaveštajne službe MI5 da Rusija predstavlja sve veću pretnju za Britaniju ne odgovara realnosti, saopštila je zvanična Moskva. Foto: Mondo Kremlj Kremlj je odbacio optužbe Parkera da Moskva preduzima… »
Kremlj odbacio optužbe MI5 da je Rusija sve agresivnija

Kremlj odbacio optužbe MI5 da je Rusija sve agresivnija

Politika 01.11.2016
MOSKVA– Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbacio je danas optužbe šefa britanske obaveštajne službe MI5 Endrjua Parkera da se Rusija ponaša sve agresivnije i da u svom suprotstavljanju Zapadu koristi nove tehnologije. „Te reči nisu istinite, ne… »
Kremlj odbacuje optužbe direktora MI5: Izjave nemaju veze sa stvarnošću

Kremlj odbacuje optužbe direktora MI5: Izjave nemaju veze sa stvarnošću

Blic 01.11.2016
Kremlj je danas ocenio kao neosnovane optužbe direktora britanske bezbednosne službe MI5 Endrua Parkera koji je uporozorio na "sve agresivnije" metode Rusije u suprotstavljanju Zapadu. - Smatramo takve izjave neosnovanim dok nam neko ne dostavi bilo… »
MI5: Rusija je sve agresivnija

MI5: Rusija je sve agresivnija

Al Jazeera 01.11.2016
London upozorava da Rusija pojačava cyber-napade, dok Moskva tvrdi da pogoršanje odnosa nije u interesu SAD-a i Rusije. Šef britanske obavještajne službe MI5 Andrew Parker ocijenio je da se Rusija ponaša "sve agresivnije" i da u svom protivljenju… »
Šef britanske obaveštajne službe MI5: Rusija sve agresivnija

Šef britanske obaveštajne službe MI5: Rusija sve agresivnija

Vesti online 01.11.2016
Šef britanske obaveštajne službe MI5 Endrju Parker ocenio je da se Rusije ponaša "sve agresivnije" i da u svom protivljenju Zapadu koristi nove tehnologije. - Koriste čitav niz državnih organa i sile da bi u inostranstvu sve agresivnije izgurali… »

Vesti dana »