Povezane vesti
‘Šta god želi od mene – dobiće’: Nikad emotivnije reči košarkaša Fenera o Željku Obradoviću (video)
Hot sport 02.11.2016
Svi dobro znaju ko je i kakv trener Željko Obradović, ali do nedavno nije tako bilo čak u redovima igrača Fenerbahčea. – Šta god taj čovek želi od mene, dobiće! – napisao je Ekpe Judo o Željku Obradoviću u blogu na sajtu ‘Eurohoops‘. I ne samo to… »
Ekpe Judo otvorio dušu: Nisam imao pojma ko je Željko, a onda sam shvatio da je najbolji! Ne postoji trener za kojeg bih…
Mozzart sport 02.11.2016
"On je vatren trener, vođa, perfekcionista. A iznad svega - čovek kojeg moraš da voliš. S njim nema igre. Nekome je to strašno, a drugi to vole", kaže centar Fenera. Zvanični sajt Evrolige često je bio mesto gde su košarkaši pisali svoje blogove… »
Vesti dana »

Izrael gađao bolnicu u Gazi – najmanje 20 poginulih, od kojih pet novinara
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih

Tramp: Podržaću Ukrajinu, želim da se rat završi; Zaharova: Napadi na naftovod "Družba" banditizam
RTS pre 6 minutajoš 34 povezane

Advokatica tehničara iz Hitne pomoći: "Moj klijent potpuno opravdano odbio da se izloži opasnosti"
Radio 021 pre 22 minutajoš 20 povezanih

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 64 povezane

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 17 minutajoš 24 povezane