Povezane vesti

Mama, teroristi su u stanu, pod krevetom sam, ne zovi: Jeziva priča preživelih studentkinja iz Iraka

Mama, teroristi su u stanu, pod krevetom sam, ne zovi: Jeziva priča preživelih studentkinja iz Iraka

Kurir 04.11.2016
Nedavni napad boraca tzv. Islamske države na irački grad Kirkuk, jugoistočno od Mosula, sedam studentkinja preživelo je pravim čudom. Devojke su se se krile ispod kreveta dok su u njihovoj sobi bili džihadistički bombaši-samoubice. Napad je počeo… »
Islamisti uzvraćaju udarac: Isis u naletu zauzeo džamiju, ubijeno nekoliko iračkih vojnika

Islamisti uzvraćaju udarac: Isis u naletu zauzeo džamiju, ubijeno nekoliko iračkih vojnika

Blic 04.11.2016
Militanti iz "Islamske države" zauzeli su džamiju i nekoliko kuća u Širkatu, južno od Mosula, gde su ubili sedam vojnika i borce šiitske milicije "Narodna mobilizacija", saopštila je danas policija. Analitičari navode da sve ukazuje da je napad u… »
"Mama, ne zovi: Me!" Devojka se krila ispod kreveta: Svuda oko mene su džihadisti

"Mama, ne zovi: Me!" Devojka se krila ispod kreveta: Svuda oko mene su džihadisti

Blic 04.11.2016
Sedam studentkinja čudom je uspelo da se spase kada su džihadisti Islamske države nedavno iznenada napali Kirkuk, jugoistočno od Mosula. Monali Atala i njenih šest cimerki su se krile pod krevetima u mračnoj kući osam sati dok su na posteljama nad… »

Vesti dana »