Povezane vesti
Najromantičnija rođendanska proslava: Kad je zapevao "zaspao bih na tvojim rukama", Biljana je morala da kaže "da"! (foto)
Telegraf 17.11.2016
On je kleknuo na kolena i prvo joj je čestitao rođendan u jednom lokalnom restoranu, a zatim je postavio dugoočekivano pitanje. - Zaspao bih sada ja na tvojim rukama, budio se ne bih nikada, neka vreme samo broji svoje godine, meni je već dosta… »
"Srećan rođendan i udaj se za mene": Romantična prosidba u Banjaluci
Blic 17.11.2016
Kako najoriginalnije da zaprosi devojku, misao je koja se dugo vrzmala u Aleksandrovoj glavi, a onda mu je sinulo. Ovo za nju mora da bude posebna noć. - Zaspao bih sada ja na tvojim rukama, budio se ne bih nikada, neka vreme samo broji svoje godine… »
Vesti dana »
Braun posle trijumfa u Bolonji: Lakić je bio odličan, taj momak je sjajan
Danas pre 15 minutajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Amnesti: Trampov plan za Gazu zapaljiv, nečuven i sramotan, krši međunarodno pravo
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Sada i zvanično! Tramp zabranio učešće transrodnim osobama na ženskim sportskim takmičenjima: "rat je završen"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana