Povezane vesti

Ronaldo o sukobu sa kokeom: Jesam pe..r, đubre jedno (video)

Ronaldo o sukobu sa kokeom: Jesam pe..r, đubre jedno (video)

Večernje novosti 21.11.2016
Koke mi je rekao da sam pe..r. Odgovorio sam mu: Ako se sretnemo u Madridu, videćeš - odbrusio je Ronaldo i još dodao: Da, jesam pe..r, i veoma bogat, đubre jedno. SOČAN dijalog vodili su Koke i Kristijano Ronaldo za vreme koškanja koje su poput… »
Ronaldo "priznao": Jesam, pe*er sam, ali bogati pe*er, *eronjo (VIDEO)

Ronaldo "priznao": Jesam, pe*er sam, ali bogati pe*er, *eronjo (VIDEO)

Vesti online 21.11.2016
U velikom madridskom derbiju, poslednjem odigranom na stadionu Visente Kalderon, Real je do nogu potukao domači Atletiko, a junak pobede bio je Kristijano Ronaldo koji je postigao sva tri gola. U jednom trenutku Portugalac je ušao u verbalni sukob sa… »
Ronaldo: Jesam peder, ali veoma bogati peder!

Ronaldo: Jesam peder, ali veoma bogati peder!

Mondo 21.11.2016
Španski mediji o sukobu Kristijana Ronalda i Kokea tokom madridskog derbija. Kristijano Ronaldo je rasturio Atletiko Madrid u subotnjem derbiju španske lige. Sa tri gola, Ronaldo je rastužio "Visente Kalderon", ali je ovaj meč po još jednom detalju… »
O Ronaldovom zanimljivom odgovoru Kokeu bruji cela Španija!

O Ronaldovom zanimljivom odgovoru Kokeu bruji cela Španija!

Sportske.net 21.11.2016
Glavna tema u španskim medijima. Španac i Portugalac ušli u klinč, otkriveni zanimljivi detalji konverzacije. Koke i Kristijano Ronaldo imali su buran sukob tokom poslednjeg madridskog derbija, a danas su otkriveni detalji njihove svađe. Kako prenose… »

Vesti dana »