Povezane vesti
Frenk Robinson: Trenutno sam na 80 odsto
Sportski žurnal 27.11.2016
Navijači Partizana još čekaju da vide najbolje od Frenka Robinsona. Mnogo je objektivnih okolnosti koji su uticale na učinak iskusnog Amerikanca, ali je činjenica da je u poslednje vreme njegova forma evidentno u usponu. - Nije tajna da sam došao… »
Robinson: Mi smo radnička ekipa
Mozzart sport 27.11.2016
"Nije tajna da sam došao sa prilično ozbiljnom povredom. Kada se borite sa takvom vrstom povreda, počinjete da se pitate o svojoj košarkaškoj sposobnosti. Trenutno se borim sa sam sa sobom i pobedjujem", naveo je Partizanov Amerikanac. Košarkaš… »
Grobari ga kritikuju, ali on ne odustaje: Počinjemo da shvatamo ko smo, nismo najtalentovaniji…
Hot sport 27.11.2016
Partizan je sinoć ostvario trijumf nad Mega Leksom, pa je raspoloženje nešto bolje nego što je bilo prethodnih nedelja posle par neočekivanih poraza. Košarkaš Partizana Frenk Robinson rekao je da on i njegovi saigrači shvataju da su “radnička… »
Robinson: Mi smo radnička ekipa, moramo da se borimo za sve
Novi magazin 27.11.2016
Košarkaš Partizana Frenk Robinson rekao je da on i njegovi saigrači shvataju da su "radnička ekipa" koja će protiv svakog morati da se trudi, i dodao da sada dolazi vreme da treba da se oduži treneru, ekipi i navijačima za strpljenje koje su mu… »
Vesti dana »

Studenti noćas blokirali depo GSP-a na Novom Beogradu, ne saobraćaju tramvaji i 16 autobuskih linija
Beta pre 31 minutajoš 23 povezane

Aerodrom Hitrou zatvoren ceo dan zbog nestanka struje usled požara na trafostanici
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih

Tramp: Uskoro sporazum sa Ukrajinom o mineralima, mirovni pregovori napreduju
RTV pre 25 minutajoš 11 povezanih

Studenti u blokadi najavili Protest za Generalštab 24. marta, na godišnjicu početka NATO agresije
Danas pre 49 minutajoš 6 povezanih