Povezane vesti
Beker postavio ultimatum Novaku?
Sportske.net 30.11.2016
Srpski teniser Novak Đoković moraće da odluči koga u novoj sezoni želi u stručnom štabu pošto u loži neće biti mesta za Borisa Bekera i Pepea Imaza. Drugi teniser sveta Novak Đoković mogao bi da se nađe u neugodnoj situaciji pošto je… »
Bekerov ultimatum Novaku: Ili Pepe Imaz ili ja!
Mozzart sport 30.11.2016
Legendarni Nemac, navodno, zatražio od Đokovića da smanji uticaj mentalnog trenera iz Španije u stručnom štabu. Legendarni nemački teniser Boris Beker zatražio je od Novaka Đokovića da smanji uticaj Španca Pepea Imaza u stručnom štabu… »
Bekerov ultimatum Novaku?
Vesti online 30.11.2016
"Voleo bih da ostanemo zajedno, ali pita se šef. Novak je takmičar u srcu. Kada bih morao da odaberem jednog igrača koji bi igrao za moj život, odabrao bih Đokovića. Toliko mu verujem", rekao je Boris Beker na pitanje da li ostaje trener do skora… »
Beker, navodno, uslovio nastavak saradnje sa Đokovićem: "Nole, biraj, Pepe ili ja"!
Večernje novosti 30.11.2016
"Sport Bild" piše da je Novak 22. novembra zvao Borisa da mu čestita 49. rođendan i kao poklon mu poslao novi ugovor, ali da je Nemac odbrusio. NEMAČKI mediji režiraju špansku sapunicu od odnosa Đokovića sa njegovim trenerima. "Sport Bild" piše… »
Burno kod Novaka: Uslov Bekera i Vajde: Ili Pepe Imaz, ili mi!
Sportal blic 30.11.2016
Veselo je kod Novaka Đokovića u stručnom štabu! Kako tvrdi prestižni nemački “Bild”, još uvek aktuelni trener drugog reketa sveta Boris Beker postavio je uslov: “Ili iz stručnog štaba ide Pepe Imaz, ili ja!”. Foto: Boris Beker / Instagram… »
Vesti dana »
Hapšenje u Moskvi, otkriveno ko je ubica generala Kirilova: „Ima 29 godina, nije iz Rusije, ponuđeno mu je 100.000 dolara“
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 3 satajoš 9 povezanih