Povezane vesti

Gagi Đogani iskreno: Došlo je vreme da Anabela i ja budemo ponovo zajedno!

Gagi Đogani iskreno: Došlo je vreme da Anabela i ja budemo ponovo zajedno!

Kurir 01.12.2016
Bivši bračni par Anabela Atijas i Gagi Đogani ostavili su iza sebe sve probleme koje su imali, i odlučili da stanu ponovo pred beogradsku publiku - zajedno. Za povratak grupe "Fanky G" zaslužan je vlasnik jednog prestoničkog kluba koji im je uputio… »
Gagi nakon prvog nastupa sa bivšom ženom: Vreme je da Anabela i ja ponovo budemo zajedno! (foto)

Gagi nakon prvog nastupa sa bivšom ženom: Vreme je da Anabela i ja ponovo budemo zajedno! (foto)

Svet & Skandal 01.12.2016
Gagi Đogani i Anabela Atijas nedavno su nastuili zajedno u jednom klubu, gde su izveli svoje najveće hitove iz vremena kada je njihova popularnost bila na vrhuncu. Bivši supružnici koji ranije činili grupu “Fanki Dži” imaju dve ćerke zajdeno, a… »
Bivši supružnici u akciji: Gagi Đogani: Vreme je da Anabela i ja ponovo budemo zajedno

Bivši supružnici u akciji: Gagi Đogani: Vreme je da Anabela i ja ponovo budemo zajedno

Blic 01.12.2016
Posle duže vremena, Anabela Atijas ponovo je nastupila zajedno na sceni sa svojim suprugom Gagijem Đoganijem. Na radost mnogih fanova, grupa Fanki Dži ponovo se okupila u svom prvobitnom sastavu, te su nastupili u jednom klubu. Ko je glavni "krivac" za… »
Povratak grupe Funky G?

Povratak grupe Funky G?

Mondo 01.12.2016
Možda od jednog nastupa nastane nešto mnogo više... Foto: Printscreen/Prva TV Anabela Atijas i denser Gagi Đogani, sinoć su, na kratko, ponovo bili Funky G. Dens dvojac devedesetih okupio se na bini jednog beogradskog noćnog kluba i otpevao sve… »

Vesti dana »