Povezane vesti
Nikola Đurđić: Najgorih šest meseci u karijeri
Sportski žurnal 08.12.2016
„Ja sam kriv, 99 odsto! Nijednog trenutka nisam prebacio krivicu na drugoga. Ja sam bio na terenu... Koliko – toliko...“. U Partizan je došao sredinom juna kao „grom” pojačanje, s pečalbarskom biografijom za poštovanje: Haugesund… »
Đurđić: "Samo se kod nas sve zaboravi za pet meseci"
Sportske.net 08.12.2016
Napadač Partizana Nikola Đurđić prolazi kroz najteži period u karijeri, a u svojevrsnoj ispovesti priznaje da mu teško pada to što je u Srbiji za kratko vreme zaboravljen njegov minuli rad. Fudbal je surova igra u kojoj vrediš koliko i tvoj… »
Nikola Đurđić bez objašnjenja: Kriv sam 99 odsto
Mondo 08.12.2016
Letos najavljen kao jedno od najvećih pojačanja Partizana već mesec dana ni minut na terenu. Foto: MN Press Obradovali su se mnogi navijači Partizana kada su sredinom juna čuli da u klub dolazi Nikola Đurđić. Napadač sa iskustvom igranja u… »
Zaboravljeni Đurđić: Najgorih šest meseci u karijeri!
Mozzart sport 08.12.2016
"Svuda sam ostavio bolji utisak, nigde nisam zatvorio vrata. Samo se kod nas za četiri-pet meseci sve zaboravi, ispadne - da ništa ne znam. Nije tako", kaže napadač crno-belih. „Zarad ljubavi prema klubu spustio se ispod nekog finansijskog nivoa… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 1 satjoš 54 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

(Video): Ovo je poslednji snimak članova benda "DNK" koji su stradali u požaru: Par sati pre nastupa ništa nije slutilo na tragediju
Blic pre 12 minutajoš 204 povezane

Lončar: Rekli su da je preminuo čovek od "zvučnog topa", a juče niko nije umro od 11.26 sati u Urgentnom centru
Blic pre 12 minutajoš 26 povezanih