Povezane vesti
"Derbi svih derbija" pripao gostima (video)
Mondo 12.12.2016
U najvećem fudbalskom derbiju na svetu Boka Juniors na "El Monumentalu" savladala River Platu 4:2. Heroj meča Karlos Tevez. Najveći derbi na planeti, "Superklasiko", između River Plate i Boke Juniors odigran je u Buenos Ajresu 240. put. Pobedu je u… »
Tevez srušio River u Superklasiku i poručio: Dao sam sve što sam imao, ovo je bila poslednja ovakva utakmici u karijeri
Večernje novosti 12.12.2016
Navijači Boke znaju da umirem za ovaj dres i ove boje. Čudno je što sam se na terenu osećao potpuno slobodno da uradim sve što poželim – rekao je legendarni napadač. Rešio je Superklasiko, “sahranio” je River i overio besmrtnost na Bokinom… »
Ludilo na Superklasiku: Tevez vodio Boku do pobede na Monumentalu (VIDEO)
Vesti online 12.12.2016
Derbi svih derbija ili jednostavno Superklasiko, kako se naziva meč između Boke Juniors i River Plate, ponovo je pravdao očekivanja istinskih zaljubljenika u fudbal. U meču 13. kola prvenstva Argentine Boka je kao gost savladala River na Monumentalu… »
Fudbalska magija: Tevez postaje Bokino božanstvo, golčinom presudio Riveru u Superklasiku /video/
Sportal blic 12.12.2016
Fudbaleri Boke Juniors pobedli su kao gosti River Platu sa 4:2 (1:2) u derbiju argentinskog šampionata. Foto: Tanjug/AP Karlos Tevez Boka je do pobede došla posle bolje igre u drugom poluvremenu, a junak trijumfa bio je Karlos Tevez, koji je sa dva gola… »
Boka posle preokreta savladala River: Tevez rešio Superklasiko
Večernje novosti 11.12.2016
U 240. derbiju Boka juniors na gostovanju posle preokreta savladala River Platu – 4:2. Karlos izrastao u junaka. Nudili su kineski klubovi 40 miliona evra godišnje Karlosu Tevezu, ali je on odlučio da posluša srce i ostane u Boki juniors. Posle… »
Vesti dana »
Nervoza ili nedisciplina -Obradović i košarkaš podeljeni o uzrocima poraza
Sportske.net pre 6 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 10 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 9 satijoš 1 povezana