Povezane vesti
"Gradska čistoća" upozorava građane na lažne radnike
BK TV 13.12.2016
Vodite računa! Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" upozorila je sve Beograđane na nepoznata lica koja pokušavaju da ih prevare. Naime, oni se lažno predstavljaju kao radnici ovog komunalnog preduzeća i u čije ime traže od sugrađana… »
Lažni radnici "čistoće": skupljaju "humanitarne priloge"
Blic 13.12.2016
Lažni radnici "Gradske čistoće" obilaze domaćinstva i varaju narod tvrdnjama da skupljaju novac u "humanitarne svrhe". JKP "Gradska čistoća" objavila da to nisu njihovi radnici i da je u pitanju prevara. Ljudi su pred praznike često raspoloženiji… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: "Vlast iskoristila poslednjeg keca u rukavu, mi imamo još tri špila"
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 7 satijoš 9 povezanih

„Veliki izazov za populistu Vučića“: Kako svetski mediji izveštavaju o protestu u Beogradu?
Danas pre 2 satajoš 12 povezanih

"Njega jednog sam imao, 21 godina, samo što je počeo da živi" Otac koji je ostao bez sina jedinca u diskoteci smrti u agoniji i suzama: Meni život više ne treba
Kurir pre 0 minutajoš 227 povezanih

MUP tvrdi da vojne jedinice drže anti-dron pušku na jučerašnjoj fotografiji Predsedništva Srbije, a ne „zvučni top“
Danas pre 1 satjoš 68 povezanih