Povezane vesti

Obrt u istrazi stravičnog zločina kod aleksinca: I oteti Milun sumnjiv policiji?!

Obrt u istrazi stravičnog zločina kod aleksinca: I oteti Milun sumnjiv policiji?!

Kurir 13.12.2016
Milun Kostić, kojeg je 5. decembra u Kruševcu oteo Miodrag Karalić (54) i pet dana ga u automobilu vozio po Srbiji, sve dok u petak nije uhapšen u Beogradu, sumnjiv je policiji. Kako saznajemo, nakon što je Milun oslobođen i doveden u nišku… »
"Zatvorio me je u gepek i vozio do niša": Ispovest Miluna Kostića koji je pet dana bio talac ubice

"Zatvorio me je u gepek i vozio do niša": Ispovest Miluna Kostića koji je pet dana bio talac ubice

Blic 13.12.2016
Iscrpljen od nespavanja, neizvesnosti i straha, izgladneo i izmučen Milun Kostić, kojeg je Miodrag Karalić, zajedno sa Gordanom Josifović, kidnapovao prošlog ponedeljka i pet dana držao kao taoca, govori za "Blic" o detaljima otmice. - Oko 16.20 sam… »
Milun Kostić o otmici: Čekao sam samo da mi ispali metak u glavu

Milun Kostić o otmici: Čekao sam samo da mi ispali metak u glavu

Večernje novosti 13.12.2016
Kruševljanin Milun Kostić (52), za "Novosti", o otmici, ubistvu devojke i drami koja je trajala četiri dana: Miodrag Karalić me je držao sve vreme na nišanu. Nisam video hranu, samo vodu. PO Gordanu sam kolima došao u ponedeljak, posle 16 časova… »

Vesti dana »