Povezane vesti

"A vi nemate upaljač u: Džepu?" Reči dečaka osumnjičenog da je zapalio beskućnika lede krv u žilama

"A vi nemate upaljač u: Džepu?" Reči dečaka osumnjičenog da je zapalio beskućnika lede krv u žilama

Blic 16.12.2016
Dečak (12) koji je osumnjičen da je zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića otkrio je neke detalje kobne večeri, a na pitanje "šta se desilo?" novinaru "Blica" hladnokrvno odgovara „a, šta će se desiti?“. - Krenuo sam s dva drugara u… »
Kada Deca postanu nasilnici, krv staje u žilama: Ove brutalne zločine počinili su maloletnici

Kada Deca postanu nasilnici, krv staje u žilama: Ove brutalne zločine počinili su maloletnici

Kurir 16.12.2016
"Dečak (12) zapalio beskućnika", "Deca pretukla književnika Rašu Popova", "Tinjedžer lupio šamar nastavnici zbog 30 evra", "Mladić smrskao glave beskućnicima"... To su sve vesti koje su poslednjih nekoliko godina potresle srpsku javnost. Poslednji… »
"Upalio sam novine i sve je buknulo": Ko će da odgovara što je dečak zapalio beskućnika?

"Upalio sam novine i sve je buknulo": Ko će da odgovara što je dečak zapalio beskućnika?

Blic 15.12.2016
Dvanaestogodišnji S.J., koji je u noći između ponedeljka i utorka u Novom Sadu zapalio beskućnika Dragutina Todorčića dok je spavao, nakon ispitivanja u policijskoj stanici pušten je da ide kući, jer zbog svojih godina ne može da odgovara. Ekipa… »

Vesti dana »