Povezane vesti

Del Potro propušta Australijan open

Del Potro propušta Australijan open

Večernje novosti 21.12.2016
Do turnira u Melburnu je ostalo još malo vremena, a ja uvek gledam na neke stvari koje su mi prioriteti - kaže Argentinac. Sjajni argentinski teniser Huan Martin Del Potro najverovatnije neće učestvovati na prvom grend slemu sezone (OD 16. do 29… »
Đokoviću protivnik manje u Melburnu

Đokoviću protivnik manje u Melburnu

Vesti online 21.12.2016
Srebrni sa Olimpijskih igara u Riju Huan Martin del Potro rekao je da neće igrati na prvom Grend slemu sezone, Australijan openu u Melburnu, koji je na programu od 16. do 29. januara naredne godine. Argentinski as, koji je bio najzaslužniji za osvajanje… »
Australijan open: Del Potro ne igra u Melburnu

Australijan open: Del Potro ne igra u Melburnu

Hot sport 21.12.2016
Huan Martin Del Potro neće nastupiti na prvom gren slem turniru u sezoni, saopšteno je iz njegovog tima. – Potrebna mi je pomoć oko fizičke spreme, kako bih mogao da izdržim godinu, a Melburn je za dve nedelje, teško da ću uspeti da se spremim… »
Del Potro najverovatnije propušta Australijan open

Del Potro najverovatnije propušta Australijan open

Sportal blic 21.12.2016
Huan Martin del Potro najverovatnije neće putovati u Melburn na Australijan open, u januaru 2017. Foto: youtube Huan Martin del Potro Posle svih lepih stvari koje su mu se dogodile u 2016, kada se posle dve godine - konačno vratio na Tur i osvojio… »

Vesti dana »