Povezane vesti

Dušan Tadić u ulozi Deda Mraza!

Dušan Tadić u ulozi Deda Mraza!

Sportske.net 22.12.2016
Sedmogodišnji Miloš Dujaković iz Novog Sada je verovatno u ovom trenutku najsrećnije dete na svetu. Dušan Tadić u ulozi Deda Mraza! Srpski reprezentativac je stigao u Novi Sad gde je zajedno sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije uručio… »
VIDEO: Kako je Dušan Tadić obradovao dečaka iz Novog Sada

VIDEO: Kako je Dušan Tadić obradovao dečaka iz Novog Sada

Radio 021 22.12.2016
Fudbalski reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Vojvodine Dušan Tadić (28) ispunio je želju sedmogodišnjem Milošu Dujakoviću iz Novog Sada, koji je od Deda Mraza zatražio "dres Srbije, ali da bude od Tadića". Naime, ovog meseca, u javnost je… »
Tadić Deda Mraz ispunio želju novosadskom dečaku (video)

Tadić Deda Mraz ispunio želju novosadskom dečaku (video)

Večernje novosti 21.12.2016
Poželeo sam za Novu godinu dres mog najomiljenijeg fudbalera Dušana Tadića i mnogo sam se iznenadio kada sam video da je došao – rekao je sedmogodišnji Miloš Dujaković. Fudbaler Sautemptona i reprezentativac Srbije Dušan Tadić posetio je… »
Tadić Deda mraz: Srpski fudbaler ispunio želju sedmogodišnjem Milošu /video/ /foto/

Tadić Deda mraz: Srpski fudbaler ispunio želju sedmogodišnjem Milošu /video/ /foto/

Sportal blic 21.12.2016
Dan posle priznanja fudbalske Srbije, dobitnik "Zlatne lopte" FSS Dušan Tadić našao se u ulozi Deda Mraza i napravio gest koji je jednog sedmogodišnjeg dečaka učinio najsrećnijim detetom na svetu. Foto: Fudbalski savez Srbije / Promo Dušan Tadić… »

Vesti dana »