Povezane vesti

Danilović: "Nije bilo 'trgovine' sa Čovićem"

Danilović: "Nije bilo 'trgovine' sa Čovićem"

Sportske.net 25.12.2016
Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović osvrnuo se na susret sa Nebojšom Čovićem i različita tumačenja razgovora koji je obavio sa prvim čovekom Crvene zvezde uoči imenovanja na visoku funkciju. Bivši predsednik… »
Danilović za Politiku: Navijač sam Partizana, ali u reprezentaciji svi smo jedan tim

Danilović za Politiku: Navijač sam Partizana, ali u reprezentaciji svi smo jedan tim

Sportski žurnal 25.12.2016
Novi predsednik KSS-a Predrag Danilović je pre preuzimanja rukovođenja srpskom košarkom obavio nekoliko važnih razgovora, među kojima su oni sa Premijerom Aleksandrom Vučićem, kao i predsednikom KK Crvene zvezde Nebojšom Čovićem. Predrag… »
Danilović otvoreno: Sastao sam se sa Vučićem i Čovićem, pa šta? Jesam navijač Partizana, ali…

Danilović otvoreno: Sastao sam se sa Vučićem i Čovićem, pa šta? Jesam navijač Partizana, ali…

Hot sport 25.12.2016
Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije dao je intervju u kom je otkrio svoje prve dane na novoj funkciji. Danilović je u intervjuu za ‘Politiku’ gotovio o tome kakve je prve poteze povukao na novom položaju, a to je bio sastanak, ni manje ni… »
Danilović: Razgovarao sam i sa Vučićem, nije bilo trgovine sa Čovićem, mladi treba da igraju, ne da mašu peškirima…

Danilović: Razgovarao sam i sa Vučićem, nije bilo trgovine sa Čovićem, mladi treba da igraju, ne da mašu peškirima…

Mozzart sport 25.12.2016
“Normalno je da razgovaram sa predsednikom Zvezde“, kaže prvi čovek KSS. Čim se saznalo da će se kandidovati, bilo je jasno da će Predrag Danilović i preuzeti fotelju prvog čoveka Košarkaškog saveza Srbije. Takvu veličinu teško je odbiti… »

Vesti dana »