Povezane vesti

Potvrđeno pisanje hotsporta: Zvezda sve ‘tanja’ u veznom redu (foto)

Potvrđeno pisanje hotsporta: Zvezda sve ‘tanja’ u veznom redu (foto)

Hot sport 04.01.2017
Crvena zvezda će u zimskom prelaznom roku ostati bez još jednog igrača, a na obeštećenju neće zaraditi ni dinara. Kao što je HotSport i najavio David Babunski napušta stadion ‘Rajko Mitić’. Mladi reprezentativac Makedonije nije dobio šansu u… »
Došlo vreme za rastanak: Fudbaler Zvezde zatražio raskid ugovora!

Došlo vreme za rastanak: Fudbaler Zvezde zatražio raskid ugovora!

Hot sport 04.01.2017
Sam igrač potvrdio je da je sa Zvezdom postignut dogovor o razlazu i već se uveliko radi na pronalasku novog kluba. Mladi makedonski reprezentativac David Babunski potrvrio je za ” Makedonski sport” da je sa crveno-belima dogovoren raskid saradnje i… »
Oglasio se David Babunski

Oglasio se David Babunski

Mozzart sport 04.01.2017
„Zatražio sam papire, 99 posto više nisam igrač Crvene zvezde“, poručio je mladi vezista. Još detalji dele Davida Babunskog od odlaska iz Crvene zvezde. Nekadašnji član Barselone već je zatražio raskid ugovora sa crveno-belima, tako da će… »
Babunski: "Moram u drugi klub"

Babunski: "Moram u drugi klub"

Sportske.net 04.01.2017
Makedonski reprezentativac David Babunski potvrdio je da je od Abitražnog suda zatražio jednostrani raskid ugovora sa Zvezdom i da će ove zime napustiti "Marakanu". Momak koji je fudbal učio u "La Masiji" nije dobio dovoljno prostora u Crvenoj zvezdi… »
Babunski: U Zvezdi se neke stvari neće menjati, najbolje je da promenim sredinu

Babunski: U Zvezdi se neke stvari neće menjati, najbolje je da promenim sredinu

Večernje novosti 04.01.2017
Zatražio sam raskid ugovora. Mogu slobodno da kažem da 99 posto više nisam igrač Crvene zvezde – rekao je mladi makedonski vezista. Bilo je najavljeno, postaje sve izvesnije... David Babunski i Crvena zvezda završavaju zajedničko putovanje poslo… »

Vesti dana »