Povezane vesti

Đoković: Razočaran sam (video)

Đoković: Razočaran sam (video)

Hot sport 06.01.2017
Desio se jedan od najvećih skandala koji je bacio senku na sve ono pozitivno što se događa u "belom sportu". Tenis potresa novi skandal oko nameštanja, pošto je juniorski osvajač Australijan opena 18-godišnji Oliver Anderson optužen da je… »
Đoković razočaran nameštanjem u tenisu: Taletovani šampion, ne razumem zašto je to uradio...

Đoković razočaran nameštanjem u tenisu: Taletovani šampion, ne razumem zašto je to uradio...

Večernje novosti 06.01.2017
Veoma razočaravajuća vest, posebno kada se uzme u obzir činjenica da je veoma mlad i da je šampion juniorskog grend slema. Očigledno je da poseduje kvalitet i potencijal, kaže Novak. Nameštanje u tenisu je sve više uzelo maha u "belom sportu"… »
Novak o nameštanju: Talentovani šampion, ali...

Novak o nameštanju: Talentovani šampion, ali...

Press 06.01.2017
Najbolji srpski teniser Novak Đoković razočaran je novim slučajem nameštanja u tenisu. foto: b92.net Talas nameštanja u tenisu ponovo je dostigao vrhunac u Australiji, posle novog slučaja na turnirima niže kategorije. Pred prvi grend slem u 2017… »
Šampion juniorskog Australijan opena namestio meč! Đoković: Razočaran sam...

Šampion juniorskog Australijan opena namestio meč! Đoković: Razočaran sam...

Vesti online 06.01.2017
Na pomolu je novi teniski skandal. Mediji su objavili da je juniorski šampion Australijan opena Oliver Anderson namestio meč u oktobru prošle godine na jednom Čelendžeru. Posle pobede nad Radekom Štepanekom u četvrtfinalu Dohe, novinari su pitali… »

Vesti dana »