Povezane vesti

Premijer u Indiji: Jače veze agrara i IT

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
Premijer Vučić i drugog dana posete Indiji s njihovim privrednicima. Formiraće se zajedničke IT kompanije. Žele srpsku hranu
BOLjA saradnja u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, privlačenje većeg broja investitora iz Indije u Srbiju, kao i formiranje zajedničkih IT kompanija bili su tema današnjeg sastanka premijera Srbije Aleksandra Vučića s... »

Vučić indijskim privrednicima: Srbija je idealna za ulaganje

Blic sreda, 11. januar 2017.
Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mumbaiju sa predstavnicima indijskih kompanija, koje su zainteresovane za ulaganja u Srbiju i sa njima razgovarao o mogućnostima saradnje, poručivši da je Srbija idealno mesto za ulaganje.
Vučić je privrednicima u Mumbaju rekao i da mi ono što obećamo i ispunimo i da Srbija ima velike mogućnosti koje nudi i pruža investitorima. "Kada bi me pitali koja je najbolja zemlja u Evropi za investiranje odmah bih rekao da... »

Vučić sa indijskim privrednicima o ulaganjima

Beta sreda, 11. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je u Mumbaju, u Indiji, s predstavnicima kompanija zainteresovanih za ulaganja u Srbiju, razgovarao o mogućnostima za saradnju, saopštila je Vlada Srbije. Direktor "Pinnacle industries" Sudir Mehta rekao je da su indijski investitori zainteresovani za jačanje... »

Nedovoljna trgovinska razmena Indije i Srbije

Danas sreda, 11. januar 2017.
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mumbaiju sa predstavnicima indijskih kompanija, koje su zainteresovane za ulaganja u Srbiju i sa njima razgovarao o mogućnostima saradnje. „Naši odnosi su dobri, ali je potrebno pojačati ekonomsku saradnju“, istakao je Sudir Mehta, direktor... »

Vučić s glavnim ministrom indijske države Maharaštra (VIDEO)

Beta sreda, 11. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Mumbaju s glavnim ministrom indijske države Maharaštre Devendrom Fadnavisom o poboljšanju saradnje u poljoprivredi, prerade semena i preradi hrane i o dolasku indijskih investitora u Srbiju. Tema razgovora bile su i zajedničke kompanije u... »

Vučić sa glavnim ministrom indijske države Maharaštra o saradnji

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Mumbaju s glavnim ministrom indijske države Maharaštre Devendrom Fadnavisom o poboljšanju saradnje u poljoprivredi, prerade semena i preradi hrane, i o dolasku indijskih investitora u Srbiju.
Tema razgovora bile su i zajedničke kompanije u sektoru informacionih tehnologija, saopšteno je iz Vlade Srbije. Vučić je istakao da bi bilo veoma važno raditi na uzajamnoj promociji Srbije i Indije kao turističkih destinacija.... »

Vučić: Saradnja u poljoprivredi sa državom Maharastra

RTV sreda, 11. januar 2017.
RTV: Vučić: Saradnja u poljoprivredi sa državom Maharastra
MUMBAJ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mumbaju, drugog dana zvanične posete Indije, sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom, sa kojim je razgovarao o boljoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prerade semena i drugim tehnologijama za preradu hrane, ali i privlačenju većeg broja indijskih investitora u Srbiju, kao i formiranju zajedničkih timova koji bi na tome radili.
Tema razgovora bile su i zajedničke kompanije u sektoru informacionih tehnologija. Premijer je, kako je saopšteno, istakao da bi bilo veoma važno raditi na uzajamnoj promociji Srbije i Indije, kao turističkih destinacija,... »

Vučić i Fadnavis o jačanju saradnje u poljoprivredi

Dnevnik sreda, 11. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Mumbaiju sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom,
sa kojim je razgovarao o boljoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prerade semena i drugim tehnologijama za preradu hrane, ali i privlačenju većeg broja indijskih investitora u Srbiju, kao i formiranju zajedničkih timova koji bi... »

Vučić i Fadnavis o jačanju saradnje u poljoprivredi

RTS sreda, 11. januar 2017.
RTS: Vučić i Fadnavis o jačanju saradnje u poljoprivredi
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Mumbaju sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom, sa kojim je razgovarao o boljoj saradnji u oblasti poljoprivrede, prerade semena i drugim tehnologijama za preradu hrane, ali i privlačenju većeg broja indijskih investitora u Srbiju, kao i formiranju zajedničkih timova koji bi na tome radili.
Tema razgovora bile su i zajedničke kompanije u sektoru informacionih tehnologija. Premijer je, kako je saopšteno, istakao da bi bilo veoma važno raditi na uzajamnoj promociji Srbije i Indije, kao turističkih destinacija,... »

Srbija i Indija zajedno do turista i IT kompanija

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Srbija i Indija zajedno do turista i IT kompanija
Mumbaj -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao s eu Mumbaju sa glavnim ministrom države Maharastra Devendrom Fadnavisom.
Razgovori su vođeni o boljoj saradnji u oblasti poljoprivrede, preradi semena i drugim tehnologijama za preradu hrane, ali i privlačenju većeg broja indijskih investitora u Srbiju, kao i formiranju zajedničkih timova koji bi na... »
©2017 Netmark d.o.o.