Povezane vesti
Janković: Cilj im je da odustanem od kandidature
Danas 15.01.2017
Zaštitnik građana Saša Janković, koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije, poručio je za Blic da je cilj napada na njega da odustane od te kandidature. On je ukazao da je vlastima upravo to cilj - "nikoga od nas neće napadati ako spustimo glave… »
Janković: Cilj napada na mene je da odustanem od kandidature za predsednika
Nova ekonomija 15.01.2017
Zaštitnik građana i budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je da je cilj napada na njega da odustane od kandidature za predsednika Srbije. "Jasno je da će me napadati oni koji smatraju da su vlasnici države, institucija, politike… »
Janković: Cilj im je da odustanem od kandidature
Radio 021 15.01.2017
Zaštitnik građana i budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je da je cilj napada na njega da odustane od kandidature za predsednika Srbije. "Jasno je da će me napadati oni koji smatraju da su vlasnici države, institucija, politike… »
Vesti dana »

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 42 povezane

Direktor Telekoma najavio krivične prijave protiv medija koji su objavili snimak razgovora s Milerom
N1 Info pre 1 satjoš 87 povezanih

Brnabićeva sa Kopmanom: Od ključnog značaja da Srbija otvori Klaster 3 do kraja godine
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih

Uhapšen vozač autobusa koji je pregazio devojčicu u Zemunu: Prošao na crveno i usmrtio dete (Foto)
Mondo pre 24 minutajoš 42 povezane

Užas kod svilojeva Najmanje 3 osobe teško povređene, u udesu učestvovao i auto stranih tablica
Dnevnik pre 19 minutajoš 75 povezanih