Povezane vesti
"Ljudi u crvenom" seju strah u Zagrebu
Radio 021 25.01.2017
Maskirani ljudi odeveni u crvene odore ulaze u zagrebačke zgrade, zvone na vrata i plaše decu, a zbunjuju odrasle, piše zagrebački "Jutarnji list". Jedna Zagrepčanka je na Fejsbuku napisala: "Upravo su ušli u moj ulaz (jedan s maskom đavola… »
Strah se širi Zagrebom: Ko su ljudi u crvenom?
Mondo 25.01.2017
Kao što je nedavno bio slučaj s klovnovima, sada ljudima strah u kosti uteruje grupa odraslih ljudi obučenih u crveno. Na stranicama Facebook grupe "Zakaj volim Špansko (deo Zagreba)", jedna od članica grupe se zapitala: "Neki dan je netko stavio… »
"Ljudi u crvenom" seju strah Zagrebom
Vesti online 25.01.2017
Maskirani ljudi odeveni u crvene odore ulaze u zagrebačke zgrade, zvone na vrata i plaše decu, a zbunjuju odrasle, piše zagrebački "Jutarnji list". Jedna Zagrepčanka je na Fejsbuku napisala: "Upravo su ušli u moj ulaz (jedan s maskom đavola… »
"Ljudi u crvenom" seju strah Zagrebom
Večernje novosti 25.01.2017
Maskirani ljudi odeveni u crvene odore ulaze u zagrebačke zgrade, zvone na vrata i plaše decu, a zbunjuju odrasle, piše zagrebački "Jutarnji list" Jedna Zagrepčanka je na Fejsbuku napisala: “Upravo su ušli u moj ulaz (jedan s maskom đavola… »
Vesti dana »
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona se kreće ka Staroj Pazovi
RTS pre 9 minutajoš 47 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 1 satjoš 32 povezane
Uživo spasioci izvlače tela iz reke, nema preživelih! Otkriveno šta je rečeno pilotu helikoptera pre sudara sa avionom, očajne porodice čekaju najgore vesti: Naciji se obratio Donald Tramp (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 50 povezanih
Tramp opisao detalje avionske nesreće u Vašingtonu: Ovo je čas velike muke za našu naciju (video)
Kurir pre 9 minutajoš 45 povezanih