Povezane vesti
Njega porede sa pokojnim Tošetom Proeskim: Imaš opasan vokal! Tebi ne treba mikrofon!
Kurir 28.01.2017
Boban Canevski, takmičar Zvezda Granda po drugi put učestvuje u u muzičkom takmičenju, a večeras je dobio svih sedam glasova i sebi obezbedio prlaz u naredni krug. Žiriju se dopalo Bobanovo pevanje, za njega su imali samo reči hvale. "Mogu li ja da ne… »
Karleuša: Samo vrhunski pevači mogu da otpevaju moje pesme! Lukasov odgovor je sve bacio u trans!
Kurir 28.01.2017
Takmičarka "Zvezda Granda" Ana Vlajić iz Lazarevca oduševila je članove žirija svojim izgledom. Takmičarka se predstavila pesmama "Po mome srcu hodaj" i "Nije ona nego ja" koju u originalu izvodi Jelena Karleuša. Ana je dobila pet glasova i sebi… »
(Foto) ona je majka 3 dece, a prava je bomba: Žiri nije mogao da joj kaže ne! Raspametila ih je!
Kurir 28.01.2017
Ana Vlajić iz Lazarevca oduševila je članove žirija Zvezda Granda svojim izgledom. Takmičarka se predstavila pesmama "Po mome srcu hodaj" i "Nije ona nego ja". Ana je dobila pet glasova a sebi obezbedila prolaz u drugi krug. "Dala sam ti glas u drugoj… »
Vesti dana »

Jovanov (SNS): Rusi i Ukrajinci će posle tri godine ratovanja sesti za sto, a blokaderi histerišu
Beta pre 14 minutajoš 52 povezane

Od 1. oktobra zvanično poskupljuju prenos i distribucija struje
Ekapija pre 19 minutajoš 20 povezanih