Povezane vesti
Vigemark: Nemam ograničenja da se sastajem s Dodikom
Slobodna Evropa 03.02.2017
Šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark izjavio je u petak u Bijeljini da ne postoje nikakva ograničenja kada je riječ o njegovim sastancima s bilo kojim političarem u BiH, uključujući i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. "Takvo… »
Vigemark: Nema ograničenja za sastanke sa Dodikom
RTS 03.02.2017
Šef Delegacije EU u BiH Lars Gunar Vigemark izjavio je da ne postoje bilo kakva ograničenja kada je reč o njegovim sastancima sa bilo kojim od političara u BiH, uključujući i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. "Takvo nešto nije na snazi… »
Vigemark ne vidi ograničenja za razgovor sa Dodikom
Blic 03.02.2017
Nema ograničenja kada je reč o sastancima sa bilo kojim od domaćih političara u BiH, uključujući i predsednika Srpske Milorada Dodika, rekao je danas šef Delegacije EU u BiH Lars-Gunar Vigemark. - Tako nešto nije na snazi. Ja sam zagovornik što… »
Vesti dana »
Uhapšena dvojica zbog ubistva Igora Kirilova: Ovako su otkrivene ubice Putinovog generala
Telegraf pre 29 minutajoš 9 povezanih
Bisljimi: U januaru se očekuje prvi sastanak zajedničke komisije za pitanja nestalih
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 14 satijoš 3 povezane
Vučević: Ponosan sam na napredak u opremanju i modernizaciji Vojske Srbije
RTS pre 1 satjoš 4 povezane
Ana Stanić se razvela u tajnosti: Novi dečko joj poznati reditelj, otkriveni svi detalji
Mondo pre 29 minutajoš 5 povezanih