Povezane vesti
Poketino trener Barselone? Evo šta on kaže o tome
Mondo 16.02.2017
Argentinac nije želeo mnogo da polemiše o eventualnom odlasku na Kamp Nou. Foto: Michael Regan/Getty Images Pehar prvaka Španije po svemu sudeći napustiće Kamp Nou i preseliti se na Santjago Bernabeu, a pored neuspeha u domaćem prvenstvu, Barselona… »
Ramos: Uživao sam u porazu Barselone!
Vesti online 16.02.2017
Fudbaler Real Madrida Serhio Ramos priznao je španskim medijima da ga je zabavio poraz njihovog najvećeg rivala Barselone od PSŽ-a u osmini finala Lige šampiona. - Ne mogu da kažem da nisam srećan jer je Barselona izgubila. Ne volim kada moji… »
Zidan: Fino deluje ovih 3:1 protiv Napolija, ali...
Sportal blic 16.02.2017
Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da pobeda od 3:1 protiv Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona nije dovoljna za prolaz među osam najboljih. Foto: JUANJO MARTIN / EPA; Mauricio Sari i Zinedin Zidan Real je na svom… »
Ramos: Neću da lažem, uživao sam gledajući Barsu
Mondo 16.02.2017
Prijateljstvo je prijateljstvo, ali rivalitet je rivalitet. "Slagao bih ako bih rekao da nisam", izjavio je kapiten Real Madrida, Serhio Ramos, na pitanje o tome da li je uživao gledajući mučenje večitog rivala, Barselone, u utorak uveče. Nakon što… »
Zidan: Voleo bih da je Benzema dao još koji gol...
Mondo 16.02.2017
"Nije gotovo", upozorava trener Reala, koji je ishvalio Rodrigeza. Insinje veruje u napuljsko čudo. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza Rezultat je dobar, ali posao nije završen. Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da pobeda od 3:1 protiv… »
Barsa izgubila, Ramos uživao!
Sportske.net 16.02.2017
Serhio Ramos nije krio oduševljenje porazom Barselone od PSŽ-a u okviru osmine finala Lige šampiona. Četiri utakmice su odigrane od osam, koliko je na programu kada se radi o prvim mečevima osmine finala Lige šampiona. Videli smo ubedljive pobede… »
Nejmar: Četvrtfinale je nemoguća misija, ali nećemo odustati
Večernje novosti 15.02.2017
Biće veoma teško pripremiti se za revanš, mislim da nikada nismo bili u ovakvoj situaciji. PSŽ je odigrao sjajno i zaslužio je pobedu - kaže Brazilac. Fudbaler Barselone Nejmar rekao je danas da je "praktično nemoguće" očekivati da će se njegova… »
Vesti dana »
"Neće nam biti ni lako ni jednostavno" Predsednik Vučić: Ono što je za ljude najbitnije – biće nafte, biće benzina i svih derivata
Kurir pre 3 satajoš 46 povezanih
Nesvakidašnja drama u Los anđelesu: Žestok sudar na nebu iznad "Grada anđela", hitno se oglasila Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo! (foto)
Kurir pre 3 satajoš 31 povezana
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 12 satijoš 29 povezanih
Novosadski studenti otišli na "prijateljski razgovor" do zgrade BIA
Glas Amerike pre 24 satajoš 21 povezana