Povezane vesti
Radulović optimističan: Raspad SNS-a je šansa za pobedu na izborima
Pravda 16.02.2017
Predsednik pokreta Dosta je bilo (Saša Radulović je izjavio da je sada pravi čas da oposicija izađe na izbore sa jakim kandidatom dok traje raskol u SNS. Radulović je podsetio da nakon što je njegova lista imala razgovore sa Tomislavom Nikolićem… »
Radulović: Ozbiljan prostor za opoziciju, potreban dogovor o jednom kandidatu
Blic 16.02.2017
Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je danas da odluka predsednika Srbije Tomislava Nikolića i "raskol" u vladajućoj koaliciji i Srpskoj naprednoj stranci otvara ozbiljan i velik prostor za opoziciju da sa jednim predsedničkim… »
Radulović: DJB očekivao kandidaturu Nikolića
Beta video 16.02.2017
BEOGRAD - ``Mi smo ovo ocekivali nakon sto smo imali 23. maja razgovor sa Tomislavom Nikolićem u procesu fromiranja Valde. Ja sam pitao Nikolića kako reaguje na tabloide koji ga blate kao i mene i Vuka Jeremića ili Jankovića, a on je samo tužno… »
Šutanovac: Evidentna parlamentarna kriza
Danas 16.02.2017
Želim da naglasim da dvojac Nikolić-Vučić gotovo pet godina urušava kredibilitet države i životni standard svih građana, a danas smo svedoci početka njihove brakorazvodne parnice, izjavio je FoNetu predsednik Demokratske stranke Dragan… »
Šutanovac: Početak brakorazvodne parnice Nikolića i Vučića
Beta 16.02.2017
Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da se posle navoda da će se Tomislav Nikolić ipak kandidovati za predsednika Srbije ne zna ko danas ima većinu u Skupštini Srbije i da su neophodni parlamentarni izbori. "Imamo… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici se pridružili studentima na putu ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 50 minutajoš 52 povezane
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona stigla u Staru Pazovu
Sputnik pre 1 satjoš 72 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Ovo su nastradali članovi posade Tramp i ministar odbrane otkrili detalje: Napravljena je greška...(foto, video)
Blic pre 50 minutajoš 117 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 2 satajoš 34 povezane