Povezane vesti
Podgorica: Srpskim "teroristima" po pet meseci zatvora
Alo 16.02.2017
Viši sud u Podgorici prihvatio je danas sporazume o priznanju krivice koje su krajem januara sa tužilaštvom potpisali državljani Srbije Aleksandar Aleksić, Miloš Aćimić i Perica Andrić. Oni su osumnjičeni za stvaranje kriminalne organizacije, a… »
Trojici državljana Srbije po pet meseci zatvora
N1 Info 16.02.2017
Viši sud u Podgorici prihvatio je sporazume o priznanju krivice trojice srpskih državljana sa tužilaštvom, osumnjičenih za stvaranje kriminalne organizacije koja je pripremala teroristički napad na dan parlamentarnih izbora u Crnoj Gori. To je… »
Srpskim državljanima umešanim u terorizam pet meseci zatvora
RTV 16.02.2017
PODGORICA - Viši sud u Podgorici prihvatio je danas sporazume o priznanju krivice trojice srpskih državljana sa tužilaštvom, osumnjičenih za stvaranje kriminalne organizacije koja je pripremala teroristički napad na dan oktobarskih, parlamentarnih… »
Crnogorski sud danas o sporazumu sa osumnjičenim državljanima Srbije
Slobodna Evropa 16.02.2017
Viši sud u Podgorici danas će razmotriti sporazum tužilaštva i trojice državljana Srbije o priznanju krivice. Oni su osumnjičeni za stvaranje kriminalne organizacije koja je pripremala teroristički napad na dan oktobarskih parlamentarnih izbora u… »
Vesti dana »

Završena trosatna blokada Brankovog mosta u znak podrške prosvetnim radnicima
Euronews pre 53 minutajoš 50 povezanih

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 53 minutajoš 33 povezane

Još tri žene žrtve u požaru u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
Južne vesti pre 7 satijoš 23 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 3 satajoš 34 povezane

"Dobio sam pismo u kom piše da je devojčica živa": Otac optuženog za ubistvo Danke šokirao na godišnjicu nestanka
Mondo pre 1 satjoš 32 povezane