Povezane vesti
Milica Dabović progovorila o nasilju: Malo me je davio, malo šamarao
Tračara 20.02.2017
Javnost u Srbiji šokirala je danas vest da je bivši dečko Milice Dabović, Šime Šiklić Simon, fizički nasrnuo na nekadašnju reprezentativku Srbije u košarci. Još više je šokirala činjenica da je pre nekoliko meseci Milica učestvovala u… »
Okončana potraga za Simonom: Bivši dečko Milice Dabović sam došao u policiju!
Svet & Skandal 20.02.2017
Šime Šiklić Simeon, bivši dečko Milice Dabović, za kojim je policija tragala zbog prijave o nasilničkom ponašanju, prijavio se u policiju. On će u zakonskom roku biti priveden na saslušanje. Protiv njega je podneta krivična prijava za… »
Simon se prijavio beogradskoj policiji: Bivši dečko Milice Dabović trenutno na ispitivanju
Story 20.02.2017
Srpska košarkašica prijavila je da je njen bivši emotivni partner Šime Šiklić juče fizički nasrnuo na nju, nakon čega je usledila potraga za njim. Kako domaći mediji javljaju, on se danas sam prijavio u policijsku stanicu na Paliluli. "Šiklić… »
Dečko Milice Dabović se prijavio policiji
Mondo 20.02.2017
Dečko košarkašice Milice Dabović prijavio se policiji. Bivši partner Milice Dabović Šime Šiklić, koji se predstavlja i kao Simon Šiklić, noćas je pretukao košarkašicu, nakon čega ga je prijavljen policiji, koja je za njim raspisala… »
Simon besan: Proslavljena košarkašica tvrdi da je dečko napao i davio, a evo šta on kaže!
Svet & Skandal 20.02.2017
Šime Šiklić, za kojim trenutno traga policija zbog sumnje da je pretukao bivšu košarkašicu Milicu Dabović, oglasio se posle indicenta. Šiklića je na poziv novinara bio vidno besan i nije bio raspoložen za razgovor, ali je otkrio da se nalazi u… »
Nakon incidenta koji je potresao Srbiju, mediji stupili u kontakt sa Simonom: Evo šta je rekao bivši dečko Milice Dabović
Story 20.02.2017
Policija traga za Šimetom Šiklićem, poznatijim kao Simon, koji je osumnjičen da je juče fizički nasrnuo na zvezdu srpske košarkaške reprezentacije. Ipak, jedan portal je uspeo da kontaktira s njim i navodi da se on trenutno nalazi u Srbiji. Milica… »
Milica Dabović se oglasila nakon incidenta: Simon je nasrnuo na mene i PRETUKAO ME!
Story 20.02.2017
Proslavljena košarkašica potvrdila je vest koja je šokirala celu naciju! Milica Dabović potvrdila je u ekskluzivnoj izjavi za Kurir da ju je dečko Šime Šiklić Simon pretukao. - Jako sam potresena - rekla je uplakana Milica na početku razgovora. -… »
Vesti dana »
Trump uspostavlja pritvorski centar u Guantanamu za 30.000 migranata
Al Jazeera pre 35 minutajoš 2 povezane
Saslušani napadači na studente u Novom Sadu, tužilaštvo traži određivanje pritvora
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Jkp: Naissus: Uzrok neprijatnog mirisa u Nišu bilo lož ulje, voda je ispravna za piće
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana
Unuka Mileta Kitića je najbolja balerina u Evropi! Pevač u "Ceca show" otvorio dušu o ćerki iz prvog braka
Blic pre 1 satjoš 1 povezana