Povezane vesti
Dačić: Sa Vučićem nisam razgovarao o mestu premijera
Radio 021 24.02.2017
Prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić izjavio je danas da tema razgovora sa premijerom Aleksandrom Vučićem nije bila ko će ga naslediti na mestu predsednika Vlade, ali da se i u tome treba rukovoditi onim što je trenutno najbolje za Srbiju. On je… »
Dačić: Voleo bih da budem premijer!
BK TV 24.02.2017
Kad bih rekao da me ne interesuje mesto premijera, niko mi ne bi verovao, ali sam zadovoljan i mestom koje sada imam na političkoj sceni Srbije, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić. "Ja sam… »
Dačić zainteresovan za mesto premijera, ali poručuje: Da su izbori dobri, oni bi se održavali i u Vatikanu
Telegraf 24.02.2017
Mi smo bivši komunisti i ništa nas ne sme iznenaditi - kazao je Dačić, dodajući da će SPS biti spreman za sve što odluči premijer. Prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić izjavio je danas da tema razgovora sa premijerom Aleksandrom Vučićem nije… »
Vesti dana »
BLOG Beograd – Novi Sad: Podrška, hrana i dirljiv doček za studente
Vreme pre 10 minutajoš 49 povezanih
BLOG Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 1 satjoš 32 povezane
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu – više od 30 tela izvučeno iz reke
RTS pre 3 satajoš 51 povezana
Ljubimac mu spasio život! Mladić neverovatnim spletom okolnosti izbegao sigurnu smrt u nesreći koja je užasnula svet (foto, video)
Kurir pre 11 minutajoš 61 povezana
Građani se utrkuju da što bolje dočekaju studente koji pješače ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 22 minutajoš 36 povezanih