Bugarska

TO „Zlatibor” predstavlja svoju turističku ponudu na Međunarodnom sajmu turizma u Sofiji

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Zlatibor - Turistička organizacija Zlatibor predstavlja turističku ponudu najposećenije srpske planine na HOLIDAY & SPA EXPO, međunarodnom sajmuturizma u Sofiji. Ovo značajno turističko okupljanje idealno je mesto za poslovne susrete turističkih… »

I Bugarska želi Teslu

Auto blog pre 5 dana
Bugarska komunicira s Teslom zbog potencijalnog ulaganja američkog proizvođača električnih automobila u fabriku u toj u zemlji, pišu lokalni mediji, citirajući ministra ekonomije Emila Karanikolova. - Imamo dve ambicije: prva je proizvodnja… »

Tesla otvara fabriku u Bugarskoj?

B92 pre 6 dana
Sofija -- Bugarska komunicira sa kompanijom Tesla zbog potencijalnog ulaganja američkog proizvođača električnih automobila u fabriku u ovoj zemlji. "Imamo dve ambicije, prva je proizvodnja automobila, a druga proizvodnja baterija za električne… »

Proradila "crno-bela" veza, Božinov ima novi klub!

Sportske.net pre 6 dana
Bugarin se vraća u Italiju. Valeri Božinov je u novu godinu ušao kao slobodan igrač. Bugarskom napadači je istekao ugovor sa bugarskim Botevom, ali čekanje od mesec i po dana je rezultovalo novim ugovorom i povratkom na Apenine. Tridesettrogodišnji… »

Ostvarenja sa snažnim autorskim pečatom stižu na 48. Fest

RTS pre 6 dana
Na ovogodišnjem Festu, od 28. februara do 8. marta, za prestižne nagrade i za „Beogradskog pobednika“ nadmeće se u Glavnom takmičarskom programu 20 filmova iz 17 zemalja. Na 48. Fest, u glavni takmičarski program, pokretne slike stižu iz Srbije… »

Božinov ponovo na "Čizmi"

B92 pre 6 dana
Nekadašnji napadač Partizana Valeri Božinov vraća se na Apenine. Bugarskog fudbalera od potpisa za italijanskog drugoligaša Peskaru dele samo lekarski pregledi. "Stvarno imam veliku želju da se vratim u Italiju. Sve dok ne potpišem ne mogu ništa… »

Snažni autorski filmovi na Festu

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Na ovogodišnjim 48. Festu koji počinje 28. februara za prestižne nagrade i za Beogradskog pobednika nadmeće se u Glavnom takmičarskom programu 20 filmova iz Srbije, Francuske, SAD, Irana, Italije, Grčke, Slovenije, Australije, Bugarske… »

Spasao je rane udaje i teške sudbine: "To nije uspela nijedna institucija" VIDEO

B92 pre 6 dana
U velikom broju evropskih zemalja, Romi žive u getima u kojima nema elementarnih uslova za normalan život, niti za školovanje dece. Evo kako je jedna inicijativa rešila da tome stane na put, uz pomoć muzike. U bugarskom gradu Slivenu nalazi se jedan… »

MMA spektakl na O2 televiziji

B92 pre 6 dana
Treći međunarodni MMA K-1 turnir održaće se 15. februara u sportsko-turističkom centru Zlatibor, uz snimak borbi na O2 televiziji. Organizator ove već tradicionalne sportske manifestacije je AFC MMA K-1 organizacija i Sportski savez opštine… »

Dejan Čelar: Uspele pripreme u Pomorju, verujemo da ćemo igrati u plej ofu !!

Plus online pre 6 dana
Danas su fudbaleri Radničkog i zvanično završili pripreme u Pomorju, poznatom bugarskom letovalištu. U proteklih desetak dana u nekoliko raporta nastojali smo, razgovarajući sa Dejanom Čelarom, da vas obavestimo o svim detaljima koji su važni kako… »

Vesti dana »