Bugarska

Hotsport tiket dana: Franczi će se revanširati Turcima, golovi u Litvaniji

Hot sport pre 1 dan
Pojedine selekcije su već overile vize za EP u ovim oktobarskim mečevima i u većini grupa je slika jasna pred sledeći mesec kada se završava takmičenje, a večeras su golovi na tapetu. BUGARSKA – ENGLESKA 2 – 4 GOLA (1.60) Posle kiksa u Paragu… »

Pre 75 godina Niš oslobođen od fašista

Južne vesti pre 1 dan
14. oktobar je značajan datum za istoriju Niša, jer je 1944. godine na taj dan grad konačno, posle tri i po godine, oslobođen od fašista u Drugom svetskom ratu. O događajima koji su obeležili oslobođenje Niša pisali su istoričari Nebojša… »

Sport na TV: Današnji program (ponedeljak, 14. oktobar)

Alo pre 1 dan
Srpska reprezentacija gostuje Litvaniji u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Meč počinje u 20:45h sa prenosom na TV Nova S. TV izbor: 20:45 FUDBAL: Portugal - Ukrajina (SK 1) 20:45 FUDBAL: Litvanija - Srbija (TV Nova S) 20:45 FUDBAL: Francuska… »

Jezivo proročanstvo Baba Vange: Na 4 horoskopska znaka je bačena crna magija

Telegraf pre 1 dan
Dobro čuvana tajna zbog koje će se mnogi naježiti je otkrivena. Predviđanja Baba Vange su se uvek ostvarivala. Zato bi ova 4 horoskopska znaka trebalo da budu posebno pažljiva! U svojim proročanstvima je ona najavila potpuni finansijski krah 4… »

Prodavci nas obmanjuju! Na beogradskoj pijaci na Zelenom vencu otkrivena velika prevara!

Alo pre 1 dan
Nikako da se opasuljimo dok stranci pune džepove. * Domaća proizvodnja pasulja trenutno pokriva tek trećinu potrošnje * Najviše jedemo pasulj iz Kirgistana, Kine, Bugarske, Poljske i čak daleke Argentine * Srbija je izgubila i veliki broj… »

Advokat uhapšenog radnika Krušika za N1: Uzbunjivaču nije mesto u zatvoru

N1 Info pre 2 dana
Dok su se novinari istraživači bavili dokumentacijom iz valjevskog Krušika o poslovima s oružjem, o čemu je pisao i međunarodni portal Arms Watch, radnik te fabrike od kojeg su dokumenta i potekla, uveliko je bio iza rešetaka. Vest o hapšenju… »

Pogled iz Sofije: Albin Kurti i region

Jug press pre 3 dana
SOFIJA-PRIŠTINA Nikolaj Krstev, novinar i bivši dopisnik Bugarskog nacionalnog Radija iz Beograda i Moskve i specijalni izveštač iz Severne Makedonije i Kosova u autorskom tekstu za Regionalnu informativnu agenciju JUGpress piše da su “prevremeni… »

Advokat uhapšenog radnika Krušika za N1: Optužbe besmislica, svi dokazi oduzeti

Cenzolovka pre 2 dana
Dok su se novinari istraživači bavili dokumentacijom iz valjevskog Krušik o poslovima s oružjem, o čemu je pisao i međunarodni portal Arms Watch, radnik te fabrike od kojeg su dokumenta i potekla, uveliko je bio iza rešetaka. Vest o hapšenju… »

Nova Nada za "orliće": Mlada reprezentacija se pobedom u Bugarskoj vratila u život

Večernje novosti pre 2 dana
Vidi se koliko su igrači puni motiva, i sada sa velikim optimizmom putujemo u goste Poljacima – kaže selektor Ilija Stolica. KRENULA je mlada reprezentacija Srbije sa Neškom Milovanovićem na klupi u nove kvalifikacije za EP 2021. godine i odmah se… »

Autorka istraživanja o trgovini oružjem: Šokirana sam! Uzbunjivač rekao istinu, ne treba on da bude u zatvoru nego trgovci…

Cenzolovka pre 2 dana
Uzbunjivač mora hitno biti pušten, a direktor Krušika i trgovci oružjem uhapšeni. Uzbunjivač je otkrio korupciju na najvišem nivou u Srbiji i zahvaljujući toj osobi svet sada zna istinu da SAD, Saudijska Arabija i otac srpskog ministra snabdevaju… »

Vesti dana »