Bugarska

Brnabić danas i sutra na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji

Blic pre 4 dana
Predsednica Vlade Ana Brnabić boraviće danas i sutra u Minhenu, gde će učestvovati na 56. Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Na konferenciji se očekuje prisustvo zvaničnika iz drugih zemalja: kancelara Austrije Sebastijana Kurca, premijera Kanade… »

Povratak domaće robe na Kosovo i Metohiju neće biti brz i lak

RTV pre 4 dana
PRIŠTINA - Ukoliko se ukinu takse Prištine na robu iz centralne Srbije, a uvedu recipročne mere koje najavljuje kosovski premijer Aljbin Kurti, to bi značilo da smo ukinuli jednu, a postavili tri nove barijere, rekao je za "Politiku" ministar… »

Počeo plivački miting “Dubočica open”

Jug press pre 4 dana
LESKOVAC Na bazenu SRC „Dubočica“ počeo je 6. po redu plivački miting „Dubočica open“, na kome je učešće uzelo ukupno 15 ekipa i preko 400 takmičara iz Srbije, Severne Makedonije, Bugarske, Slovačke, Slovenije, Hrvatske i Bosne i… »

U Bugarskoj predstavljen turistički program Srbije

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: "Beograd je srce Balkana" naziv je programa u godišnjem katalogu najvećeg bugarskog turoperatora "Bohemija" predstavljenom na sajmu turizma Holiday & Spa Expo 2020 u Sofiji, pred oko 150 bugarskih turističkih agencija i predstavika medija… »

Nož u leđa od Bugarske! Borisov i Kurti se susreli u četiri oka: Razvija se saradnja sa lažnom državom! (foto)

Pravda pre 4 dana
Premijer okupirane srpske pokrajine Aljbin Kurti sastao se sa bugarskim premijerom Bojkom Borisovim na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji. Bugarski premijer napisao je u postu na Fejsbuku da nema nerešenih pitanja između lažne države i Bugarske i da… »

Naše privrednike čeka teška borba nakon ukidanja taksi: Povratak domaće robe na KiM neće biti brz i lak

Srbija danas pre 4 dana
Najbrže će se vratili proizvođači pšenice i brašna. Ukoliko se ukinu takse Prištine na robu iz centralne Srbije, a uvedu recipročne mere koje najavljuje premijer lažne države Kosova Aljbin Kurti, to bi značilo da smo ukinuli jednu, a postavili… »

Borisov: EU želi Zapadni Balkan, to treba da razumeju kolege u regionu

Vesti online pre 4 dana
Bugarski premijer Bojko Borisov izjavio je da danas postoji retka šansa pošto cela Evropska unija želi da pruži perspektivu Severnoj Makedoniji i Albaniji i uopšte celom Zapadnom Balkanu, prenosi portal a1on. Ali, kako je Borisov rekao na Minhenskoj… »

Borisov i Kurti se susreli u četiri oka: Ima neiskorišćenog potencijala za širenje saradnje sa Kosovom

Vesti online pre 4 dana
Bugarski premijer napisao je u postu na Facebooku da nema nerešenih pitanja između Kosova i Bugarske i da su bilateralni odnosi karakterisani obostranim poverenjem. Dalje je dodao da postoji neiskorišćen potencijal za širenje saradnje u raznim… »

Čajetina kroz projekat ACHIEVE poboljšava uslove za aktivno demokratsko učešće na evropskom nivou

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čajetina - Od juna prošle godine, opština Čajetina učestvuje u međunarodnom projektu ACHIEVE – Upoznavanje zajedničke istorije istorije u cilju utvrđivanja i unapređenja evropskih vrednosti, koji finansira Evropska unija kroz program… »

SAD ukidaju vize!

Alo pre 4 dana
Sjedinjene Države trebale bi do kraja godine da Hrvatima ukinu vuze, a dve zemlje će potpisati sporazum o izbegavanju dvostrukog oporezivanja, izjavio je u petak u Minhenu hrvatski ministar spoljnih evropskih poslova Gordan Grlić Radman. Hrvatska… »

Vesti dana »