Bugarska

Agim Čeku na saslušanju u Hagu u ponedeljak

Telegraf pre 40 minuta
On je po poternici Srbije zbog ratnih zločina na Kosovu i Metohiji do sada tri puta hapšen. Nekadašnji komandant Opšteg štaba tzv. OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu u svojstvu… »

Agim Čeku na saslušanju u Hagu u ponedeljak kao osumnjičeni

Blic pre 6 sati
Nekadašnji komandant Opššteg štaba tzv. OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužžilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu u svojstvu osumnjičenog. Čeku je medijima početkom septembra potvrdio da je dobio poziv kao… »

Agim Čeku na saslušanju u Hagu u ponedeljak

Vesti online pre 6 sati
Nekadašnji komandant Opšteg štaba tzv. OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu. I to u svojstvu osumnjičenog. Čeku je medijima početkom septembra potvrdio da je dobio poziv kao… »

Agim Čeku ide u Hag kao osumnjičeni

Sputnik pre 7 sati
Nekadašnji komandant Opšteg štaba tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Agim Čeku trebalo da bude ispitan u svojstvu osumnjičenog u ponedeljak, u Specijalnom tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu. Čeku je medijima početkom septembra potvrdio da je… »

Agim Čeku na saslušanju u Hagu u ponedeljak

B92 pre 7 sati
Nekadašnji komandant Opšteg štaba tzv OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu. I to u svojstvu osumnjičenog. Čeku je medijima početkom septembra potvrdio da je dobio poziv kao… »

Komandant OVK Agim Čeku biće saslušan u ponedeljak u Hagu

Nova pre 7 sati
Nekadašnji komandant Opšteg štaba tzv OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu u svojstvu osumnjičenog. Čeku je medijima početkom septembra potvrdio da je dobio poziv kao… »

Agim Čeku u ponedeljak u Hagu: Dobio poziv za saslušanje kao osumnjičeni

Kurir pre 7 sati
HAG - Nekadašnji komandant Opšteg štaba tzv. OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu u svojstvu osumnjičenog. Čeku je medijima početkom septembra potvrdio da je dobio poziv kao… »

Agim Čeku osumnjičen za zločine : Bivši komandant biće ispitan u Sudu za zločine OVK

Večernje novosti pre 7 sati
NEKADAŠNjI komandant Opšteg štaba tzv OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužilaštvu Kosova sa sedištem u Hagu u svojstvu osumnjičenog. Čeku je medijima početkom septembra potvrdio da je dobio poziv kao… »

Dolijao i ovaj OVK zlikovac: Počinje suđenje za zverska ubistva na Kosovu i Metohiji

Srbija danas pre 7 sati
Čeku je jedan od komadanata odgovornih za etničko čišćenje Srba i nealbanaca. Nekadašnji komandant Opšteg štaba tzv. OVK Agim Čeku u ponedeljak bi trebalo da bude ispitan u Specijalnom tužilaštvu tzv. Kosova sa sedištem u Hagu u svojstvu… »

Čežnja za demokratijom na jugoistoku Evrope

Nova pre 9 sati
Evropom kruži bauk takozvanog populizma. Snage koje se tako nazivaju ojačale su naročito u zemljama na istoku i jugoistoku Evropske unije. Preciznije bi zapravo trebalo da se kaže ovako: od Poljske, do Bugarske, a pogotovo u zemljama Zapadnog Balkana… »

Vesti dana »