Emir Kusturica

Kustendorf se 2021. Održava onlajn! Miki Manojlović bira najbolje filmove, a kusturica predstavlja svoju mini-seriju!

Kurir pre 1 dan
Četrnaesti filmski i muzički festival Kustendorf biće održan od 22. januara do 25. januara, saopštili su organizatori. Zbog zdravstvene situacije u svetu, festival neće biti održan na Mećavniku kao do sada, već će moći da se prati isključivo… »

Milica i Vuk nerazdvojni: Otkrivamo! Evo šta sve rade daleko od gradske vreve: "Glumac se prilično razume u ovo"

Blic pre 5 dana
Kako saznajemo, Pavlovićeva je na odmor stigla sa prijateljima, a Kostić, koji se odomaćio u kompleksu Kusturice, uveliko je boravio u jednom od apartmana. Pevačica Milica Pavlović uživa na Mokroj Gori, gde joj, pored ostalih, društvo pravi glumac… »

Planinare, šetaju i uživaju u kulinarstvu: Pavlovićeva, Vuk Kostić i poznati trubač udaljili se od buke, našli svoj mir…

Kurir pre 5 dana
Pevačica Milica Pavlović uživa na Mokroj Gori, gde joj, pored ostalih, društvo pravi glumac Vuk Kostić. Prema rečima izvora, veselo društvo već danima uživa u planinarenju i obilasku prirodnog rezervata, ali i hrani i piću koje nudi smeštaj u… »

Kostić: Kosovo je moje koliko i Kusturičino, ako ne i više

Nova pre 9 dana
Ako kažem da Kosovo nije naše i da to treba što pre shvatiti, ne tvrdim da sam u pravu, ali ne mogu da prihvatim da su drugi, koji različito misle, nosioci istine - kaže za Nova.rs predsednik SANU Vladimir Kostić. A jedan od onih koji imaju suprotan… »

“Film o Kokezi mogao bi da snimi samo Kusturica”

Nova pre 12 dana
Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", odgovorio je Slaviši Kokezi, predsedniku Fudbalskog saveza Srbije, i rekao da ga podseća na lika iz filma Emira Kusturice. Kokeza je u razgovoru za “Sportski žurnal” kazao… »

I fizička veza sa rusijom: Emir Kusturica za Novosti o gasovodu - Mnogo lakše čekamo budućnost!

Večernje novosti pre 17 dana
SADA je, posle gasa koji stiže iz Rusije u Srbiju, mnogo lakše čekati budućnost! Ne samo zbog toga što ćemo se sa manje novca grejati i dobiti "jeftiniju" ekonomiju - kaže za "Novosti" reditelj Emir Kusturica. Mnogo važniji će biti psihološki… »

Sloboda Mićalović se odsekla zbog razgovora sa Kusturicom: "Mislila sam da me neko zavitlava"

Mondo pre 22 dana
Nije znala šta je snašlo. Nije znala šta je snašlo. Glumica Sloboda Mićalović je imala priliku da sarađuje sa čuvenim rediteljem Emirom Kusturicom, i to u filmu "Na mlečnom putu", u kojem je glumila zajedno sa italijanskom koleginicom Monikom… »

'Braneći rijeke, branimo život'

Slobodna Evropa pre 22 dana
Ugrožena je svaka rijeka, rječica i potok u Bosni i Hercegovini, vodeno blago je napadnuto gradnjom malih hidroelektrana i nebrigom za prirodu, kaže Lejla Kusturica, aktivistica i direktorica Fondacije „Atelje za društvene promjene – ACT“, koja… »

Mislila sam da me neko zavitlava, noge nisam osećala! Sloboda Mićalović se zbog razgovora sa Kusturicom odsekla, a ovo je…

Kurir pre 22 dana
Glumica Sloboda Mićalović je imala priliku da sarađuje i sa čuvenim rediteljem Emirom Kusturicom, i to u ostvarenju "Na mlečnom putu", u kojem je glumila zajedno sa italijanskom koleginicom Monikom Beluči. Ona se sada prisetila saradnje sa poznatim… »

"Samo sam sela, noge nisam osećala": Sloboda Mićalović prvi put o pozivu koji je promenio sve: "Mislila sam da me neko…

Blic pre 22 dana
Sloboda Mićalović imala je priliku da sarađuje sa čuvenim rediteljem Emirom Kusturicom, a sada je prvi put ispričala sve o njegovom prvom telefonskom pozivu koji ju je, kako je priznala, ostavio u šoku. Sloboda je igrala u Kusturičinom filmu "Na… »

Vesti dana »