Emir Kusturica

Kusturicu iz vrha države pozvali da snimi “Na Drini ćuprija”

Nova pre 20 dana
Emiru Kusturici ponuđeno je iz najvišeg vrha vlasti u Srbiji da snima film "Na Drini ćuprija", prema romanu nobelovca Ive Andrića. – Razgovaramo sa Kusturicom da snimi film “Na Drini ćuprija”. To bi bilo jedno pravo dostignuće – izjavio je… »

Reditelj Emir Kusturica ekranizovaće remek-delo ''Na Drini ćuprija''

B92 pre 21 dan
Kusturica nikada nije krio svoje divljenje prema našem nobelovcu, uostalom, u njegovo ime, napravio je sada vec širom sveta čuven Andricgrad u Višegradu. ''Dogovorili smo se da uputimo poziv Emiru Kusturici za drugu temu od fantastičnog interesa za… »

Ljubio je Branku Katić, predviđali su mu sjajnu karijeru, a on je nestao! Danas ga na ulici ne biste prepoznali (FOTO)

Prva pre 21 dan
Predviđali su mu sjajnu karijeru, ali on je nestao sa javne scene! Ima glumaca koji zablistaju jednom i nikada više. Takav slučaj je i sa Florijanom Ajdinijem, koji je delio kadar sa glumicom Brankom Katić u filmu “Crna mačka, beli mačor”… »

Ljubio je branku Katić,: predviđali mu slavu, a on nestao - danas ga na ulici ne biste prepoznali

Blic pre 22 dana
Mnogi glumci zablistaju jednom i nikada više i takav je slučaj i sa Florijanom Ajdinijem koji je tumačio lik Zareta u filmu “Crna mačka, beli mačor.” Baš tim filmom 1998. Emir Kusturica je osvojio Srebrnog lava za najbolju režiju na festivalu u… »

Ekranizacija remek-dela: Kusturica snima film „Na Drini ćuprija“

Sputnik pre 22 dana
Reditelj Emir Kusturica ekranizovaće roman nobelovca Ive Andrića „Na Drini Ćuprija“, saznaju „Novosti“. „Dogovorili smo se da uputimo poziv Emiru Kusturici za drugu temu od fantastičnog interesa za srpski narod, koja povezuje Srbiju i BiH i… »

Kusturica snima film "Na Drini ćuprija"

Radio 021 pre 22 dana
Reditelj Emir Kusturica planira da snimi film po romanu Ive Andrića "Na Drini ćuprija". Kako navode "Novosti", Kusturica "nikada nije krio svoje divljenje prema našem nobelovcu", kojem je posvetio i Andrićgrad u Višegradu. Oni koji prate rad ovog… »

Emire, odabrao si pogrešnu stranu

Danas pre 23 dana
Gospodin Emir Kusturica, veliki reditelj, pisac, erudita, konačno se oglasio povodom pisma koje mu je javno uputio, isto toliko slavni umetnik, rođeni Beograđanin, gospodin Goran Marković, a pod naslovom „Pismo srpskom prijatelju“. Moram da… »

Poziv Kusturici da snimi film od fantastičnog interesa za srpski narod

Sputnik pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na sastanku sa rukovodstvom Republike Srpske dogovoreno da se reditelju Emiru Kusturici uputi poziv da snimi film koji je, kako je istakao, od fantastičnog interesa za srpski narod, a koji povezuje… »

Kusturica pozvan da snimi film od interesa za srpski narod

Vesti online pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je na sastanku sa rukovodstvom Republike Srpske dogovoreno da se reditelju Emiru Kusturici uputi poziv da snimi film koji je, kako je istakao, od fantastičnog interesa za srpski narod, a koji povezuje… »

Vučić: Pozvaćemo i Kusturicu da napravi film na drugu temu od fantastičnog interesa za srpski narod

Beta video pre 23 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se uskoro planira i premijera igranog filma o zločinima u Jasenovcu. ``Pozvaćemo i reditelja Emira Kusturicu da napravi jedan drugi film na temu od fantastičnog interesa za srpski narod, koja… »

Vesti dana »