Emir Kusturica

Isplivao retko viđeni snimak: Maradona zapevao Marširala Kralja Petra garda (video)

Večernje novosti pre 1 sat
NA internetu se pojavio video snimak koji na najbolji način oslikava ljubav Dijega Armanda Maradone prema srpskom narodu. Radeći na dokumentarnom filmu o legendi fudbala „Maradona“, Emir Kusturica je svog glavnog junaka ugostio u Beogradu 2005… »

Maradona Nije mrtav: Samo je otišao da igra u gostima

Večernje novosti pre 5 sati
Inspirisao je mase na planeti, raznih profesija, socijalnih staleža, brojne slavne reditelje i italijanski list "Il Mesađero" na tron stavlja Paola Sorentina i uz njega Emira Kusturicu, prve na listi imena reditelja koji u snimili filmove o mitu… »

Maradona je u Kusturičinom filmu prvi put čuo "La Vida Tombola": Tada su on i Čao postali prijatelji

Telegraf pre 9 sati
Ova scena iz filma "Maradona by Kusturica" je nezaboravna. Negde u Buenos Airesu muzičar Manu Čao svirao je svoju novu pesmu "La Vida Tombola", opušteno naslonjen na zid. U rukama bu je bila akustična gitara. Nosio je bele kratke pantalone i sivu… »

Obituary in Cyrillic published for Maradona: Your people from Niksic and Podgorica...

Telegraf pre 10 sati
Many in Serbia and Montenegro are also mourning the loss of the legend of world football. The whole world is weeping for Diego Armando Maradona, who passed away a few days after his 60th birthday. Maradona respected Serbia very much, he spoke respectfully… »

Ovako je govorio Maradona: "Nisam hteo sve ovo, samo da majci kupim kuću"

Prva pre 13 sati
Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je u 60. godini od posledica srčanog udara. Jedan od najboljih prikaza slavnog fudbalera uradio je Emir Kusturica u svom dokumentarnom filmu, posvećenom upravo njemu. U Kusturičinom… »

Ovako je govorio Maradona: "Nisam hteo sve ovo, samo da majci kupim kuću" VIDEO

B92 pre 1 dan
Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona preminuo je u 60. godini od posledica srčanog udara. Jedan od najboljih prikaza slavnog fudbalera uradio je Emir Kusturica u svom dokumentarnom filmu, posvećenom upravo njemu. U Kusturičinom… »

"Svi su pevali - Božja ruka je rođena" VIDEO

B92 pre 1 dan
O životu jednog od najvećih fudbalera u istoriji sporta Dijega Armanda Maradone mogla bi da se napiše knjiga. Umesto toga, Emir Kusturica je snimio film, a sam Maradona je odlučio da u njemu pretoči svoj život u pesmu. "Rodio sam se u faveli, bila… »

Kusturica skrhan zbog smrti Maradone: "Za takav život bila su potrebna dva srca, a ne samo jedno"

Telegraf pre 1 dan
- Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog terena i često je prolazio kroz teške periode - rekao je Kusturica. Legendarni fudbaler Dijego Armando Maradona, preminuo je danas, 25. novembra, nakon srčanog udara, a proslavljeni režiser Emir Kusturica… »

Kusturica o Maradoni: Utehe nema, za takav život bila su potrebna dva srca

Radio 021 pre 24 sata
Režiser Emir Kusturica, koji je snimio film "Dijego Maradona", izrazio je tugu zbog smrti svog argentinskog prijatelja i jednog od najvećih fudbalera svih vremena, koji je danas umro od srčanog udara. "Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog terena… »

Kusturica o Maradoni: Za takav život malo je jedno srce

RTS pre 1 dan
Biće bržih igrača, biće boljih golgetera, ali ćemo teško gledati fudbalera kojeg ćemo toliko voleti, izjavio je povodom smrti Dijega Armanda Maradone filmski režiser Emir Kusturica, Maradonin dugogodišnji prijatelj koji je snimio i dokumentarni… »

Vesti dana »