Emir Kusturica

Festival „Kustendorf Klasik“ se vraća u Drvengrad u novom formatu

BizLife pre 13 sati
Bez obzira na pandemiju korona virusa, festivalska tradicija će biti nastavljena. Festival „Kustendorf Klasik“ promeniće ove godine format u „Kustendorf Concert“ („Kustendorf koncert“) koji će biti neobična sinteza svirke „all stars“ i… »

"Kako sam dobio prvi šamar": Emir Kusturica otkrio manje poznate detalje iz života (video)

Večernje novosti pre 13 sati
Foto: Printkskrin Youtube Čuveni profesor prikazao je sekvence i manje poznate detalje iz svog života. Kusturica je u polučasovnoj emisiji dočarao kako se odvija njegov život na Mokroj Gori, ali i ispričao priče o Jugoslaviji, treniranju zaborava… »

„Kustendorf klasik“: Kusturica i mladi muzičari iz Srbije i Rusije udružili snage

Sputnik pre 18 sati
Festival „Kustendorf Klasik“ se vraća u Drvengrad u novom formatu. Ove godine će se muzički festival Emira Kusturice i „Gasprom njefta“ održati u onlajn 28. septembra pod nazivom „Kustendorf koncert“ koji će biti neobična sinteza… »

Emir Kusturica od večeras ima autorsku emisiju na Sputnjiku

Cenzolovka pre 1 dan
Autorska emisija Emira Kusturice „Moj život“ počinje da se emituje večeras na sajtu Sputnjik Srbija. Sputnjik je emisiju proslavljenog reditelja, pisca, muzičara, idejnog tvorca i domaćina turističkih atrakcija Srbije i Republike Srpske… »

Kusta ponovo snima! Režiser radi na nečemu potpuno novom, pogledjte šta je u pitanju!

Alo pre 1 dan
Znate ga po mnogobrojnim filmovima, a evo šta sad radi. Naš proslavljeni režiser, nakon rada na filmskim projektima, obreo se u ulozi autora emisija o svom životu. Alo/Rajko Ristić Počevši od Sarajeva, preko svetskih metropola do Mokre Gore… »

Ekskluzivno na sputnjiku: Autorska emisija Emira Kusturice – Moj život (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Printskrin Čuveni profesor objavljivaće sekvence iz svog života na portalu i Jutjub kanalu Sputnjika. Intimnu životnu priču od Sarajeva, preko svetskih metropola do Mokre Gore, Kusturica prelama kroz istorijsku sudbinu Jugoslavije… »

Svetska ekskluziva večeras na Sputnjiku – autorska emisija Emira Kusturice – Moj život /video/

Sputnik pre 1 dan
Svetska ekskluziva na Sputnjiku. Emir Kusturica, genijalni filmski stvaralac, posle slavnih i nagrađenih filmova, knjiga i izgrađenih gradova, obreo se u novoj misiji – prvoj svojoj autorskoj emisiji. Čuveni profesor objavljivaće sekvence iz svog… »

Kusturica predložen za počasnog građanina Budve

Danas pre 13 dana
Predsednik Opštine Budva Marko Carević predložio je režisera Emira Kusturicu za počasnog građanina Budve. Predlog odluke o proglašenju Nemanje Kusturice, kako je imenovan u tom dokumentu, za počasnog građanina, naći će se sutra na dnevnom redu… »

Kusturica predložen za počasnog građanina Budve

Politika pre 13 dana
BUDVA - Predsednik Opštine Budva Marko Carević predložio je režisera Emira Kusturicu za počasnog građanina Budve. Predlog odluke o proglašenju Nemanje Kusturice, kako je imenovan u tom dokumentu, za počasnog građanina, naći će se u ponedeljak… »

Kusturica predložen za počasnog građanina Budve

Radio 021 pre 12 dana
Predsednik Opštine Budva Marko Carević predložio je režisera Emira Kusturicu za počasnog građanina Budve. Predlog odluke o proglašenju Nemanje Kusturice, kako je imenovan u tom dokumentu, za počasnog građanina, naći će se u ponedeljak na… »

Vesti dana »