Emir Kusturica - vesti

Kusturica savetuje Dodika „pro bono“

BizLife pre 19 sati
Foto: YouTube Reditelj Emir Kusturica, zaposlen kao savetnik predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, demantovao je tvrdnje da za to prima novčanu nadoknadu. Nakon što je portal Klix.ba otvoreno kritikovao članove Predsedništva BiH zbog toga što nisu javno objavili imena... »

Odgovor na prozivke pdp: Šeranić: Zahtevi opozicije za smenu Kusturića nisu relevantni

Blic pre 4 dana
Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je danas u Banjaluci da nisu relevantni zahtevi opozicije za smenu direktora republičkog Fonda zdravstvenog osiguranja Dejana Kusturića, koji postupa u skladu sa postojećim zakonima i propisima. Šeranić je istakao da je... »

"Bez političkog skandala to ne bi bilo moguće": Evo zašto je deo rusko-srpskog filma o Kosovu sniman van Srbije (video)

Telegraf pre 5 dana
Film "Balkanska međa" biće premijerno prikazan 19. marta u Sava centru
Srpska premijera filma "Balkanska međa" reditelja Andreja Volgina, u kojem pored ruskih glumaca glavne uloge tumače i neki od naših najpoznatijih glumaca, biće održana sutra, 19. marta, u Sava centru. U filmu pored Miloša... »

Srpski filmovi na festivalu u Kopenhagenu

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD Filmovi "Pepe, jedan uzvišen život" reditelja Emira Kusturice i "Teret" reditelja Ognjena Glavonića biće prikazani u okviru programa Filmskog festivala u Kopenhagenu, najavili su danas iz Filmskog centra Srbije
. Filmski projekat "Dosije Labudović" rediteljke Mile Turajlić biće predstavljen na CPH forumu na istom festivalu. Pored autora pomenutih filmova i predstavnika Filmskog centra Srbije, festivalu će prisustvovati predsednica IO... »

Srpski filmovi na festivalu u Kopenhagenu

RTS pre 5 dana
RTS: Srpski filmovi na festivalu u Kopenhagenu
Filmovi „El Pepe, jedan uzvišen život“ reditelja Emira Kusturice i „Teret“ reditelja Ognjena Glavonića biće prikazani u okviru programa Filmskog festivala u Kopenhagenu.
Filmski projekat Dosije Labudović rediteljke Mile Turajlić, biće predstavljen na CPH forumu na istom festivalu. Osim autora pomenutih filmova i predstavnika Filmskog centra Srbije, festivalu će prisustvovati predsednica „Io Dok... »

Kustina muzička magija u Cirihu

Vesti online pre 5 dana
Nedavno je u Cirihu u koncertnoj sali Volkshaus održan koncert Emir Kusturica i No smoking orkestra.
Organizatori ovog koncerta su bili ForsEvent.ch u saradnji sa HELSE kulturnim centrom. O svom bendu i muzici Emir kaže da je muzika koju izvodi spoj svega onoga što smo mi zapravo, i da magija naše svestranosti ume da napravi... »

Hadžihafizbegović o kusturici: Odere on mene, oderem ja njega s vremena na vreme!

Kurir pre 7 dana
Predstava "Sećaš li se Doli Bel" u režiji Kokana Mladenovića izazvala je veliko interesovanje u Sarajevu. Emir Hadžihafizbegović je pre premijere pozvao Emira Kusturicu da slobodno dođe i pogleda komad. "Kamerni teatar je otvoreni teatar. Ako bude želeo Kusturica da dođe, nema nikakvih problema.... »

Dodik imenovao Kusturicu za savetnika u Predsedništvu BiH

Sputnik pre 11 dana
Režiser Emir Kusturica imenovan je danas za savetnika predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, čime je Dodik ispunio svoje obećanje dato posle izbora.
Nakon što je portal „Kliks“ otvoreno kritikovao članove Predsedništva BiH, zbog toga što nisu javno objavili imena zaposlenih savetnika, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je na zvaničnoj veb-stranici... »

Kusturica zaposlen kao savetnik Dodika

Danas pre 11 dana
Režiser Emir Kusturica zaposlen je kao savetnik predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Herecgovine Milorada Dodika, čime je Dodik ispunio svoje obećanje dato posle izbora, piše danas portal Klix.ba.
Kako se navodi, Dodik je danas na zvaničnoj internet stranici Predsedništva BiH objavio imena svojih najbiližih saradnika. Kusturica će, u skladu sa Zakonom o platama i naknadama u institucijama BiH, mesečno primati oko 2.100... »

Kusturica ima novi posao! Dodik ispunio obećanje, slavnog režisera imenovao za svog savetnika

Srbija danas pre 11 dana
Režiser Emir Kusturica imenovan je danas za savetnika predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, čime je Dodik ispunio svoje obećanje dato posle izbora.
Nakon što je portal Klix.ba otvoreno kritikovao članove Predsedništva BiH zbog toga što nisu javno objavili imena zaposlenih savetnika, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik danas je na zvaničnoj veb-stranici kolektivnog... »

©2019 Netmark d.o.o.