Ena Popov

Ne smeta joj stomak: Naša pevačica u 8. mesecu trudnoće izašla u provod! (foto)

Srbija danas 18.12.2016
Da li joj je to baš trebalo? Vikendi su oduvek bili rezervisani za lude noćne provode. Ipak, nikada ne bismo pomislili da bi se jedna trudnica u poodmakloj trudnoći usudila na jedan takav podvig. Međutim, nekadašnja pevačica i voditeljka Ena Popov… »

Ena Popov jedva čeka da se porodi!

Alo 17.11.2016
Pevačica i voditeljka Ena Popov je već šest meseci u drugom stanju, a beba bi na svet trebalo da stigne u februaru. Ona i njen suprug Nenad Čanak su u februaru prošle godine postali roditelji male Rije, a mlada pevačica sa nestrpljenjem iščekuje… »

Ena pred porođaj zaspala sa igračkama

Alo 06.11.2016
Kako se zaigrala sa naslednicom, Ena je i zaspala okružena gomilom igračaka, dok joj je na grudima spavala ćerka. Voditeljka Ena Popov i Nenad Čanak u februaru prošle godine postali su roditelji male Rije, a ta porodica će za nekoliko meseci postati… »

Ena Popov: U porodici pronalazim smisao života

Story 25.10.2016
Atraktivna Novosađanka je po drugi put u drugom stanju, a čini se da su joj život sa izabranikom Nenadom i naslednica Rija pomogli da spozna istinske životne vrednosti. Šarmantna voditeljka Ena Popov, koja se proslavila učešćem u prvoj sezoni… »

Da li će i druga ćerkica poneti nesvakidašnje ime: Ena Popov otkrila kako će krstiti Rijinu sestru (FOTO)

Story 14.10.2016
S obzirom na to da se odlučila za poprilično nesvakidašnje ime za ćerku, kreatorka je otkrila i da li će i drugom detetu dati neobično ime. Bivša rijaliti zvezda, a danas voditeljka i kreatorka, Ena Popov, po drugi put je trudna sa svojim… »

Nekadašnja učesnica Velikog brata odgovorila na kritike zbog neobičnog imena ćerkice

Blic 13.10.2016
Ena Popov podstakla je burne reakcije kada je prošle godine otkrila da je svojoj ćerkici dala ime Rija. Nekadašnja pevačica i učesnica "Velikog brata" sa suprugom Nenadom Čankom sada čeka drugo dete, i otkriva kako se oseća u trudnoći, te kakvo… »

Muž mi pomaže u svim kućnim poslovima

Alo 13.10.2016
Ena Popov, pevačica i voditeljka, čak i u petom mesecu trudnoće nema problem da stane na štikle i, kako sama tvrdi, uopšte joj ne smetaju. Njoj je ovo drugi put da je u blagoslovenom stanju, a nada se da joj to neće biti poslednja trudnoća jer ona… »

Ena Popov proslavila rođendan

Blic 10.10.2016
Ena Popov proslavila je 30. rođendan u krugu najuže porodice. Eni su ćerkica Ria i izabranik Nenad Čanak pomogli da oduva svećice, a nekadašnja voditeljka podelila je svoju sreću sa ostatkom sveta. Pogledajte na Instagram-u - Mutna je svaka slika… »

Rija je imala posebno iznenađenje za mamu: Ovako je Ena Popov proslavila 30. rođendan (FOTO)

Story 10.10.2016
Ovo je sigurno najlepši poklon koji je prelepa Ena dobila za svoj rođendan... Popularno TV lice danas prolavlja rođendan i to u društvu najbližih, svog izabranika Nenada i njihove ćerkice Rije. Ena je nedavno objavila lepe vesti: da je u drugom… »

Trudna Ena Popov proslavila 30. rođendan

Alo 10.10.2016
Ena Popov proslavila je 30. rođendan u krugu najuže porodice. Eni su ćerkica Ria i izabranik Nenad Čanak pomogli da oduva svećice, a nekadašnja voditeljka podelila je svoju sreću sa ostatkom sveta. - Mutna je svaka slika, ali sa divnim razlogom… »

Vesti dana »