Ena Popov

Ena Popov iskreno progovorila o bivšem dečku Marku Miljkoviću i njegovoj sadašnjoj devojci Luni

Telegraf 15.10.2019
- Ja apsolutno ne razmišljam o njima i svom bivšem partneru - između ostalog je rekla Ena. Ena Popov (33), kreatorka i prva rijaliti devojka Marka Miljkovića, danas živi porodičnim i mirnim životom u Novom Sadu. Enu je javnost upoznala davne 2006… »

Ena Popov progovorila o vezi Lune i Marka, a ono što je rekla će ih zaboleti!

Alo 15.10.2019
Nije štedela reči! Ena Popov (33) je prva bila sa Markom Miljkovićem u rijalitiju i bili su intimni pred kamerama, a sada je porodična žena i živi u Novom Sadu. Njihova veza nije trajala dugo nakon napuštanja rijalitija, nakon čega se Ena povukla… »

Ona je pre 13 godina prva imala s*KS sa Markom pred kamerama: Ena progovorila o vezi Đoganijeve i Miljkovića, neće im biti…

Kurir 15.10.2019
Ena Popov (33) je prva bila sa Markom Miljkovićem u rijalitiju i bili su intimni pred kamerama, a sada je porodična žena i živi u Novom Sadu. Njihova veza nije trajala dugo nakon napuštanja rijalitija, nakon čega se Ena povukla, zaljubila i… »

Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san!

Svet plus 15.10.2019
Učesnici rijaliti programa u Srbiji su, može se slobodno reći, navikli javnost na skandale, budući da već godinama unazad njihovi postupci pred kamerama podižu prašinu. Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san! U tome… »

13 Godina kasnije: Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju, danas beži od kamera i živi svoj san, a njen bivši -…

Blic 15.10.2019
Učesnici rijaliti programa u Srbiji su, može se slobodno reći, navikli javnost na skandale, budući da već godinama unazad njihovi postupci pred kamerama podižu prašinu. U tome prednjače ljubavni parovi i njihovi intimni odnosi, a prvi koji su se… »

Ena je sa njim skoro deceniju! Da li vam liči na Marka Miljkovića? (FOTO)

Svet & Skandal 03.09.2019
Ena Popov i Nenad Čanak zajedno sa ćerkicama Rijom i Milom otputovala je na odmor i ludo se zabavila na plaži pozirajući u porodičnom okruženju. “Za moju slatku porodicu ne treba filter”, potpisala je fotografije nasmejana voditeljka. View this… »

Ena je sa ovim biznismenom od 2012! Imaju 2 ćerke i retko kad se pojavljuju zajedno u javnosti! Sad udružili snage pa uradili…

Kurir 03.09.2019
Ena Popov i Nenad Čanak zajedno sa ćerkicom Rijom i Milom otputovala je na odmor i ludo se zabavila na plaži pozirajući u porodičnom okruženju. "Za moju slatku porodicu ne treba filter", potpisala je fotografije nasmejana voditeljka. Ena i Nenad… »

Ena Popov rodila dvoje dece Nenadu Čanku! Zajedno su 7 godina, a u javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno!

Alo 03.09.2019
Isplivala fotografija! Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom, međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je trenutno na odmoru sa porodicom, odakle je podelila fotografiju sa plaže na kojoj je sa… »

Sedam godina su u ljubavi, a nikad ih ne viđamo zajedno: Naša voditeljka konačno pozirala sa biznismenom sa kojim ima dve…

Blic 03.09.2019
Voditeljka Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom, međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je trenutno na odmoru sa porodicom, odakle je podelila fotografiju sa plaže na kojoj je sa Nenadom i… »

Isplivao urnebesan snimak Marka Miljkovića, kada bude video propašće u zemlju od sramote! (video)

Alo 27.07.2019
Devoke se "prosule" za njim! Bivši učesnici Velikog brata, Marko Miljković i Ena Popov, su bili tokom trajanja rijalitija u strastvenoj vezi, koja nakon izlaska nije opstala. Međutim, njih dvoje su se proslavili nakog izlaska, pa je Ena snimila pesmu… »

Vesti dana »

U Srbiji još 2.384 novoobolela, 34 preminula

Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane

Jutka odslužio tromesečnu zatvorsku kaznu

Politika pre 7 minutajoš 23 povezane

"Mi i Albanci bićemo najbrojniji"

B92 pre 3 satajoš 28 povezanih

Krajinović eliminisan u četvrtfinalu ATP turnira u Beogradu

Politika pre 13 minutajoš 23 povezane