Ena Popov

"Ona je primer drugima!" Gagi Đogani prokomentarisao izjavu Ene Popov na priču da ju je Miljković navodno tukao (foto)

Telegraf 29.05.2019
Nakon Eninog komentara, oglasio se i Gagi putem društvenih mreža. Nakon što se Ena Popov oglasila povodom tvrdnji Zorice Marković i Miljane Kulić da ju je bivši dečko Marko Miljković tukao, njenu izjavu prokomentarisao je i Gagi Đogani. Gagijeva… »

Ispunjena žena to ne radi! Čim je saznao za batine koje je Ena Popov dobila od Marka, oglasio se gagi đogani! Ove reči će…

Kurir 29.05.2019
Ena Popov oglasila se povodom tvrdnji Zorice Marković i Miljane Kulić da ju je bivši dečko, Marko Miljković, tukao. "O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete… »

Bez dlake na jeziku: Gagi Đogani prokomentarisao izjavu Ene Popov na priču da je Marko Miljković bio agresivan prema njoj

Blic 29.05.2019
Nakon što se Ena Popov oglasila povodom tvrdnji Zorice Marković i Miljane Kulić da je voditeljkin bivši dečko Marko Miljković bio agresivan prema njoj, njenu izjavu prokomentarisao je i Gagi Đogani. Gagijeva ćerka Luna je, kako je poznato, u… »

Prva izjava ene Popov posle priče da ju je Marko tukao: Njene reči će burno odjeknuti u javnosti, a ono što misli o svojoj…

Kurir 29.05.2019
Ena Popov oglasila se posle Miljanine i Zoričine priče da ju je Marko Miljković tukao dok su bili u vezi. Ena Popov koju su pominjale kao devojku koju je Marko tuka, sa Miljkovićem je bila u vezi dok su bili u rijalitiju "Veliki brat", kao i posle… »

Ena Popov o jezivim navodima Miljane Kulić da je trpela nasilje od Marka!

Svet plus 29.05.2019
Svi se dobro sećamo rijalitija "Veliki brat" gde je između ostalih učesnik bio i Marko Miljković, koji se sada nalazi u rijalitiju "Zadruga 2". Sećamo se i njegove veze sa Enom Popov. Sada je i ona progovorila o jezivim navodima Miljene Kulić, da je… »

Oglasila se i Ena Popov posle izjava da ju je Marko tukao: "Živim u sadašnjosti i bilo bi lepo da i drugi tako žive"

Blic 29.05.2019
Posle Miljaninog i Zoričinog iznošenja detalja iz veze Marka Miljkovića i Ene Popov oglasila se i glavna akterka priče. Ena Popov koju su pominjale kao devojku koju je Marko tukao, sa Miljkovićem je bila u vezi dok su bili u rijalitiju "Veliki brat"… »

Oglasila se Ena Popov nakon jezivih dokaza da je Miljković vršio nasilje nad njom!

Alo 29.05.2019
Marko Miljković trenutno boravi u riajlitiju Zadruga 2 i u vezi sa blogerkom Lunom Đogani. On je u učestvovao i u prvom rijalitiju kod nas, Velikom bratu, a tu je takođe imao ljubavnu vezu bio je u ljubavi sa Enom Popov. Voditeljka Ena Popov je danas… »

"Marko je tukao Enu Popov": Miljana i Zorica iznele šokantne detalje bivših partnera (video)

Blic 29.05.2019
Sećate se "Velikog brata" u kom su se zaljubili i pod čuvenom "jorgan planinom" prvi imali odnose pred kamerama Marko Miljković i Ena Popov. Njihova ljubav nastavljena je i posle rijalitija, a ako je verovati rečima Zorice Marković i Miljane Kulić… »

Stanija otkrila detalje skandala sa gojkom kačarem: Stanija šokirala pričom o Eni Popov (video)

Kurir 27.05.2019
Stanija Dobrojević posle završene "Zadrugovizije" našle mnoge zajedničke teme sa Marijanom Zonjić, priznala je da je u početku mnogo patila i da je primala k srcu sve negativne komentare. Ona je rekla kako joj je Ena Popov indirektno slala negativne… »

Stanija po prvi put progovorila o vezi sa Gojkom Kačarem! Otkrila šokantne detalje, evo šta joj je pakovala Ena Popov

Alo 27.05.2019
Skandal! Stanija Dobrojević je posle "Zadrugovizije" razgovarala sa Marijanom Zonjić. Ona je priznala da je u početku mnogo patila i da je primala k srcu sve negativne komentare u rijalitiju. Ona je rekla kako joj je Ena Popov indirektno slala… »

Vesti dana »