Ena Popov

“Koje su ovo fore?!” Luna pobesnela zbog pitanja o bivšoj devojci Marka Miljkovića, pa se posvađala sa Mikijem! (FOTO)

Svet 13.03.2019
U “Kvizu znanja”, na postavljana pitanja odgovarala su po tri predstavnika svakog plemena. Protivničke ekipe bili su Miki Đuričić, Marko Miljković i Vladimir Todorović iz plemena “Kauboja”, dok su “Indijance” činili Lepi Mića, Dorotea… »

"Koje su ovo fore?!" Luna pobesnela zbog pitanja o bivšoj devojci Marka Miljkovića, pa se posvađala sa Mikijem! (foto)

Telegraf 13.03.2019
Zbog Luninog komentara Miljkoviću nije bilo svejedno. U "Kvizu znanja", na postavljana pitanja odgovarala su po tri predstavnika svakog plemena. Protivničke ekipe bili su Miki Đuričić, Marko Miljković i Vladimir Todorović iz plemena "Kauboja", dok… »

Komemoracija Divni Karleuši: Plač, tuga i jecaji čuju se u Kamenoj sali, a Jelena... (foto)

Srbija danas 06.03.2019
Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju u 61. godini, održava se u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali, u 11 sati, a sahrana je na Novom bežanijskom groblju u 14.30. Na komemoraciju su iz vile krenuli Jelena… »

Jelena neprepoznatljiva, ošišana na kratko, na korak da se onesvesti! (foto)

Srbija danas 06.03.2019
Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju u 61. godini, održava se u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali. Pristigle su mnoge kolege, među prvima Vesna Zmijanac, Ana Kokić, Snežana Đurišić, Ena Popov, lepa… »

Komemoracija divni Karleuši: Učila nas je da čuvamo porodicu (foto)

Večernje novosti 06.03.2019
Jelena je ušla u salu sa suprugom Duškom Tošićem i pi-arom Zoranom Birtaševićem. Došla je bleda, pognute glave, otečenog lica od plakanja. Ni u sali nije mogla da zadrži suze. KOMEMORACIJA povodom smrti Divne Karleuše, održana je u sredu u… »

Odlazak Divne Karleuše: Na komemoraciju došli i Ana Kokić, Lepa Lukić i Boki 13 (video)

Blic 06.03.2019
Komemoracija Divne Karleuše počela je u 11 časova u Kamenoj sali Radio Beograda. Među prvima je došla Vesna Zmijanac, a nakon nje došli su i Ana Kokić, Lepa Lukić i Boki 13. Na komemoraciju je zatim stigla i voditeljka Ena Popov sa majkom. Nakon… »

Srbija je brujala o njenom seksu pred kamerama: Rodila je dve ćerke, prestala da peva, ali sada je ponovo na TV-u i evo šta…

Blic 26.01.2019
Voditeljka, pevačica i nekadašnja učesnica "Velikog brata" Ena Popov poslednjih godina povukla se iz javnosti i posvetila porodici, te publika do skoro nije imala priliku da je vidi na malim ekranima. Ena se proslavila učešćem u prvoj sezoni… »

Njen seks u Velikom bratu bio je prvi pred kamerama u Srbiji: Nacija je bila šokirana, a onda je postala voditeljka, pa…

Kurir 06.12.2018
Ena Popov je pre deset godina učestvovala u " Velikom bratu" i tada je bila u ljubavi sa Markom Miljkovićem i oni su bili prvi par koji je imao seks u rijalitiju. Ona je danas udata i majka dvoje dece, ali uvek je iskreno odgovorila na pitanje o Marku… »

Bila je voditeljka, pa pevačica koja je smuvala fudbalera, a danas živi potpuno drugačiji život (18+)

Alo 06.12.2018
Nekad i sad. Ona je prva imala akciju ispod jorgana sa dečkom kog je upoznala u rijalitiju. Reč je o Novosađanki Eni Popov koja je učestovala u prvoj sezoni "Velikog brata". Ena je u rijalitiju upoznala Marka Mialjkovića sa kojim je započela… »

Prošlo je 12 godina od prve vruće akcije u rijalitiju: Njih dvoje su se dohvatili ispod jorgana, šaputali perverzije, a i…

Press 09.11.2018
Ena Popov i Marko Miljković su obeležili rijaliti u kom su učestvovali pre 12 godina, a posebno njihova akcija ispod jorgana. FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE "Mi smo se zaljubili, ja sam imala 19 godina, on je 3 godine stariji od mene i to je bio prvi… »

Vesti dana »