Ena Popov

(Foto) da li se sećate njih? Ovo su najpoznatiji parovi iz rijalitja o kojima su mediji brujali

Kurir 25.04.2017
Od emitovanja prvog rijalitija programa u Srbiji, granice koje su njihovi učesnici prelazili pomerale su se iz godinu u godinu sve više i više. Poslednji srušeni tabu jeste trudnoća. Aleksandra Subotić ostala je u drugom stanju sa Davidom… »

Ovako se smeše samo mame: Ena Popov objavila fotografiju koja bi raznežila i najtvrđa srca (FOTO)

Story 21.04.2017
Šarmantna voditeljka uživa u najlepšim danima svog života: tek što je njena mezimica Rija napunila dve godine, njena mlađa sestra je došla na svet... Ena Popov danas živi pravu porodičnu bajku. I u drugoj trudnoći je ostala seksepilna: Kako… »

Ena Popov danas uživa kao posvećena mama i nikad nije bila lepša, a pre braka je bila crvenokosa bomba

Blic 11.04.2017
Voditeljka Ena Popov ponosna je mama Rije i Mile, a s vremena na vreme seti se sebe pre porodičnog života. Pogledajte na Instagram-u Ena je podelila fotografiju od pre nekoliko godina, na kojoj je vatrena crvenokosa. Ona je u opisu fotografije stavila… »

Da li vam se dopada? Ena Popov potpuno promenila imidž i pohvalila se ovim umećem

Blic 05.04.2017
Ena Popov je na Dan zaljubljenih dobila ćerkicu Milu, a trenutke iz njihovog života svakodnevno deli na društvenim mrežama. Pogledajte na Instagram-u Tako je sada pokazala novu frizuru, ali i da se dobro snalazi u kuhinji i to naravno uz pomoć… »

Top 10 cica domaćih rijalitija: Ovo su najlepše takmičarke popularnih šou programa!

Kurir 31.03.2017
Više od deset godina, rijaliti programi u Srbiji su najgledaniji i imaju ubedljivo najveći broj gledalaca. Jedan od razloga zbog čega su rijalitiji interesatni svakako su lepe devojke. Predstavljamo vam 10 najlepših cica koje su boravile u šou… »

"Slatke muke": Ena Popov je mama dve male devojčice a ovo je njen najveći problem

Blic 28.03.2017
Voditeljka Ena Popov porodila se drugi put na dan zaljubljenih i dobila ćerku Milu. Pogledajte na Instagram-u Ena i njen izabranik Nenad čanak imaju i stariju ćerku Riju, a Ena je na Instagramu podelila krou kakve muke prolazi sa dvoje male dece. -… »

Napokon ih je obe pokazala: Ovo su ćerkice Ene Popov! (foto)

Srbija danas 21.03.2017
Neodoljive su. Davno je prošlo vreme kada smo Enu Popov gledali u rijaliti šou "Veliki brat", gde je, najblaže rečeno bila pravi mali zvrk. Danas je ona ostvarena majka i supruga, a reklo bi se da najviše uživa u ovoj prvoj ulozi. Ona je 2015… »

Ena Popov pokazala ćerkicu

Blic 20.03.2017
Ena Popov, koja se proslavila u rijalitiju "Veliki brat", sa pratiocima na Instagramu po prvi put je podelila fotografiju ćerke Mije. - Nije još izmišljena reč za ovo osećanje, reći ljubav bilo bi malo - napisala je Ena uz sliku na kojoj pozira sa… »

Ena Popov konačno pokazala svoje ćerke (foto)

Svet 19.03.2017
Voditeljka i bivša učesnica rijalitija Ena Popov uživa u porodičnom životu, daleko od skandala, pa tako čak ni na društvene mreže ne voli često da postavlja fotografije svojih ćerki Mile i Rije. Ena je prvo dete rodila 2015, a ove godine je po… »

(Foto) dugo ih je krila od javnosti: Ena Popov konačno pokazala ćerke!

Kurir 19.03.2017
Voditeljka i bivša učesnica rijalitija "Veliki brat", Ena Popov konačno je pokazala kako izgledaju njene ćerke. Ena se u ulozi majke ostvarila u 2015. godine, kada je rodila prvu ćerku Riju, čije je fotografije ponekad i objavljivala na društvenim… »

Vesti dana »