Ena Popov

Stanija iznela detalje afere sa Gojkom Kačarem: Kad Ena Popov čuje šta je rekla, neće joj biti dobro! (video)

Telegraf 27.05.2019
Stanija je potom pričala i o negativnim porukama, tačnije komentarima koje joj je navodno pisala Ena. Stanija Dobrojević (34) je u razgovoru sa Marijanom Zonjić otkrila da je nekada jako teško ponosila loše komentare o sebi. Ona je rekla kako joj je… »

Nju su prvu optužili da se bavi prostitucijom! Bila je u Velikom bratu, od Ene Popov nije se odvajala: Sad su izgubile svaki…

Kurir 10.05.2019
Jelena Provči i Ena Popov bile su velike drugarice tokom učešća u "Velikom bratu". Atraktivna crnka i inače privlačila je ogromnu pažnju javnosti. Šta više, od početka bila je favorit. Nakon izlaska iz rijalitija se povukla iz javnosti, a ponovo… »

Čime se bavi Ena Popov, bivša pevačica i voditeljka

Vesti online 09.04.2019
Učesnica prvog rijaliti programa Ena Popov pojavila se i postala poznata pre punih 13 godina. Ostala je zapažena kao jedna od aktera prve rijaliti romanse sa Markom Miljkovićem koja nije dugo potrajala. Nakon toga bila je u žiži interesovanja pa je i… »

Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke!

Svet plus 19.03.2019
Ona je kao oružje za osvetu Mladenu sa kojim je tada bila u vezi, iskoristila Marka Miljkovića, bivšeg dečka Ene Popov. Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke Lune Đogani! Sve se odvijalo sada već davne 2010, kada je pevačica… »

Ti si ovde ljubomorna što je on je*ao?! Luna pobesnela zbog bivše devojke Marka Miljkovića, pa se posvađala sa Mikijem!

Kurir 13.03.2019
Luna Đogani burno je reagovala kada su spomenuli bivšu devojkue Marka Miljkovića. "Ko izvodi pesmu "Naivna, naivna"? Ena Popov ili grupa Luna", pročitao je voditelj pitanje na koje je odgovorio Miki. "Markova bivša devojka, Ena Popov", rekao je… »

“Koje su ovo fore?!” Luna pobesnela zbog pitanja o bivšoj devojci Marka Miljkovića, pa se posvađala sa Mikijem! (FOTO)

Svet & Skandal 13.03.2019
U “Kvizu znanja”, na postavljana pitanja odgovarala su po tri predstavnika svakog plemena. Protivničke ekipe bili su Miki Đuričić, Marko Miljković i Vladimir Todorović iz plemena “Kauboja”, dok su “Indijance” činili Lepi Mića, Dorotea… »

"Koje su ovo fore?!" Luna pobesnela zbog pitanja o bivšoj devojci Marka Miljkovića, pa se posvađala sa Mikijem! (foto)

Telegraf 13.03.2019
Zbog Luninog komentara Miljkoviću nije bilo svejedno. U "Kvizu znanja", na postavljana pitanja odgovarala su po tri predstavnika svakog plemena. Protivničke ekipe bili su Miki Đuričić, Marko Miljković i Vladimir Todorović iz plemena "Kauboja", dok… »

Komemoracija Divni Karleuši: Plač, tuga i jecaji čuju se u Kamenoj sali, a Jelena... (foto)

Srbija danas 06.03.2019
Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju u 61. godini, održava se u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali, u 11 sati, a sahrana je na Novom bežanijskom groblju u 14.30. Na komemoraciju su iz vile krenuli Jelena… »

Jelena neprepoznatljiva, ošišana na kratko, na korak da se onesvesti! (foto)

Srbija danas 06.03.2019
Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju u 61. godini, održava se u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali. Pristigle su mnoge kolege, među prvima Vesna Zmijanac, Ana Kokić, Snežana Đurišić, Ena Popov, lepa… »

Komemoracija divni Karleuši: Učila nas je da čuvamo porodicu (foto)

Večernje novosti 06.03.2019
Jelena je ušla u salu sa suprugom Duškom Tošićem i pi-arom Zoranom Birtaševićem. Došla je bleda, pognute glave, otečenog lica od plakanja. Ni u sali nije mogla da zadrži suze. KOMEMORACIJA povodom smrti Divne Karleuše, održana je u sredu u… »

Vesti dana »