Ena Popov

Pre 13 godina imao je prvi s*KS u vb! Ovo su sve žene marka miljkovića! Od Ene Popov, Dee Tošić, trudne Aleksandre i Lune…

Kurir 13.07.2019
Di-džej iz Brusa Marko Miljković, koji je zauzeo drugo mesto u Zadruzi 2, široj publici postao poznat kao veliki rijaliti zavodnik. U rijalitiju "Veliki brat" započeo je vezu sa Enom Popov i te 2006. godine njih dvoje su imali prvi seks u domaćim… »

Bili su prvi rijaliti par u Srbiji: Voleli su se pre 13 godina, a Ena Popov sada otkriva šta se desilo nakon raskida

Blic 20.06.2019
Ena Popov i Marko Miljković bili su prvi rijaliti par, a njihovu ljubav koja se rodila pred kamerama "!Velikog brata" mnogi su komentarisali. Ena Popov neretko ističe da uživa u braku sa suprugom Nenadom Čankom, kao i to da je veoma brižna majka… »

Oni su bili prvi rijaliti par! Nastao je skandal kada su vodili ljubav pred kamerama: A posle više od 10 godina Ena je…

Kurir 20.06.2019
Ena Popov i Marko Miljković prvi su rijaliti par. Oni su u romansu uplovili pred kamerama "Velikog Brata" i bili su sve o čemu se pričalo. Posle raskida, kako voditeljka sada otkriva, nisu ostali u kontaku, a ovi formati više joj i ne privlače… »

Ena Popov progovorila o Marku Miljkoviću, pa otkrila kada se čula sa njim poslednji put!

Alo 20.06.2019
Sve ispričala. Pevačica je pre deset godina privukla veliku pažnju javnosti kada je započela vezu u rijalitiju sa Markom Miljkovićem. Ena Popov neretko ističe da uživa u braku sa suprugom Nenadom Čankom, kao i to da je veoma brižna majka… »

Marko Miljković progovorio o fizičkom nasilju prema Eni Popov, Miljana ustala i napravila potpuni haos! (video)

Alo 31.05.2019
"Jedino je nju iskreno voleo" Zorica Marković i Miljana Kulić su optužile Marka Miljkovića da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov. "Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu… »

Marko se javno izvinio Eni Popov! Miljana Kulić napravila haos! (VIDEO)

Svet plus 31.05.2019
Četvrtak je rezervisan za gledanje snimaka! Marko Miljković se javno izvinio Eni Popov, a onda je Miljana Kulić napravila haos jer je nazvao "majkom monstrumom"! Ovo dvoje zadrugara je nastavilo da se brutalno vređa! U jednom od klipova koji je… »

Marko Miljković konačno progovorio: Otkrio istinu o priči da je prema Eni Popov bio nasilan, pa joj uputio ovu poruku

Blic 31.05.2019
Marka Miljkovića zadrugarke Zorica Marković i Miljana Kulić optužile su da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov. Miljana Kulić je, podsetimo rekla čak i da joj je lično Ena Popov priznala… »

Nasrnuo je monstruozno na bivšu, a jedino je nju iskreno voleo: Marko Miljković progovorio o nasilju prema Eni Popov i…

Kurir 31.05.2019
Marka Miljkovića zadrugarke Zorica Marković i Miljana Kulić optužile su da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov. - Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se… »

Ena Popov se suprotstavila Miljani nakon njenih tvrdnji da su se dopisivale: Ne poznajem tu devojku, to su budalaštine!

Telegraf 30.05.2019
Dok Miljana tvrdi jedno u Zadruzi, Ena kaže da to nema veze sa istinom. Nekadašnja devojka Marka Miljkovića, Novosađanka Ena Popov, na tvrdnje Miljane Kulić kako su se njih dve dopisivale i pričale o navodnom Markovom nasilju nad njom, tvrdi da to… »

Ena Popov se oglasila nakon priče da ju je Marko Miljković tukao

Telegraf 29.05.2019
- Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista - počela je sa pričom Ena. Zorica Marković i Miljana Kulić su u "Zadruzi" započele priču kako je Marko Miljković navodno tukao Enu Popov. -… »

Vesti dana »