Ena Popov

Slavlje u domu Ene Popov: Danas je njen najsrećniji dan (foto)

Alo pre 7 dana
Sreća! Ena Popov, iako je popularnost stekla u jednom od prvih rijalitija, danas ima potpuno drugačiji život. Ona se bavi modom, ali i voditeljstvom i uz uspešnu karijeru ima i predivnu porodicu. Njena mlađa ćerka je napunila tri godine, a mama je… »

Veliko slavlje u kući Ene Popov i Nenada Čanka! Ona ništa ne radi, a svi gledaju samo u nju! Evo zašto! (foto)

Kurir pre 8 dana
Ćerka voditeljka Ene Popov i njenog izabranika Nenada Čanka danas je napunila tri godine, a tim povodom ponosna majka uputila je devojčici emotivnu čestitku putem društvene mreže Instagram. Uz fotografiju na kojoj je ljubi Ena je otkrila karakter… »

'Naučno-obrazovni program!' Ena Popov oplela po Marku Miljkoviću!

Press 17.10.2019
Ena Popov je pred kamerama prvog "Velikog brata" bila u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim emotivnim partnerom Lune Đogani, a danas ne želi ni da čuje za njega. Foto:puls - Nisam pratila "Zadrugu 2" jer nemam vremena zbog brojnih… »

Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san!

Svet plus 15.10.2019
Učesnici rijaliti programa u Srbiji su, može se slobodno reći, navikli javnost na skandale, budući da već godinama unazad njihovi postupci pred kamerama podižu prašinu. Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san! U tome… »

Ena Popov progovorila o vezi Lune i Marka, a ono što je rekla će ih zaboleti!

Alo 15.10.2019
Nije štedela reči! Ena Popov (33) je prva bila sa Markom Miljkovićem u rijalitiju i bili su intimni pred kamerama, a sada je porodična žena i živi u Novom Sadu. Njihova veza nije trajala dugo nakon napuštanja rijalitija, nakon čega se Ena povukla… »

Ena je sa njim skoro deceniju! Da li vam liči na Marka Miljkovića? (FOTO)

Svet 03.09.2019
Ena Popov i Nenad Čanak zajedno sa ćerkicama Rijom i Milom otputovala je na odmor i ludo se zabavila na plaži pozirajući u porodičnom okruženju. “Za moju slatku porodicu ne treba filter”, potpisala je fotografije nasmejana voditeljka. View this… »

Ena Popov rodila dvoje dece Nenadu Čanku! Zajedno su 7 godina, a u javnosti se nikada ne pojavljuju zajedno!

Alo 03.09.2019
Isplivala fotografija! Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom, međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je trenutno na odmoru sa porodicom, odakle je podelila fotografiju sa plaže na kojoj je sa… »

Isplivao urnebesan snimak Marka Miljkovića, kada bude video propašće u zemlju od sramote! (video)

Alo 27.07.2019
Devoke se "prosule" za njim! Bivši učesnici Velikog brata, Marko Miljković i Ena Popov, su bili tokom trajanja rijalitija u strastvenoj vezi, koja nakon izlaska nije opstala. Međutim, njih dvoje su se proslavili nakog izlaska, pa je Ena snimila pesmu… »

Pre 13 godina imao je prvi s*KS u vb! Ovo su sve žene marka miljkovića! Od Ene Popov, Dee Tošić, trudne Aleksandre i Lune…

Kurir 13.07.2019
Di-džej iz Brusa Marko Miljković, koji je zauzeo drugo mesto u Zadruzi 2, široj publici postao poznat kao veliki rijaliti zavodnik. U rijalitiju "Veliki brat" započeo je vezu sa Enom Popov i te 2006. godine njih dvoje su imali prvi seks u domaćim… »

Oni su bili prvi rijaliti par! Nastao je skandal kada su vodili ljubav pred kamerama: A posle više od 10 godina Ena je…

Kurir 20.06.2019
Ena Popov i Marko Miljković prvi su rijaliti par. Oni su u romansu uplovili pred kamerama "Velikog Brata" i bili su sve o čemu se pričalo. Posle raskida, kako voditeljka sada otkriva, nisu ostali u kontaku, a ovi formati više joj i ne privlače… »

Vesti dana »