Ena Popov - vesti

Srbija je brujala o njenom seksu pred kamerama: Rodila je dve ćerke, prestala da peva, ali sada je ponovo na TV-u i evo šta radi

Blic pre 27 dana
Voditeljka, pevačica i nekadašnja učesnica "Velikog brata" Ena Popov poslednjih godina povukla se iz javnosti i posvetila porodici, te publika do skoro nije imala priliku da je vidi na malim ekranima. Ena se proslavila učešćem u prvoj sezoni "Velikog brata" 2006. godine, gde je bila u vezi sa... »

Njen seks u Velikom bratu bio je prvi pred kamerama u Srbiji: Nacija je bila šokirana, a onda je postala voditeljka, pa pevačica koja se udala za fudbalera, danas vodi sasvim miran život (video 18+)

Kurir četvrtak, 6. decembar 2018.
Ena Popov je pre deset godina učestvovala u " Velikom bratu" i tada je bila u ljubavi sa Markom Miljkovićem i oni su bili prvi par koji je imao seks u rijalitiju. Ona je danas udata i majka dvoje dece, ali uvek je iskreno odgovorila na pitanje o Marku Miljkoviću. "Mi smo se zaljubili, ja sam imala... »

Bila je voditeljka, pa pevačica koja je smuvala fudbalera, a danas živi potpuno drugačiji život (18+)

Alo četvrtak, 6. decembar 2018.
Alo: Bila je voditeljka, pa pevačica koja je smuvala fudbalera, a danas živi potpuno drugačiji život (18+)
Nekad i sad.
Ona je prva imala akciju ispod jorgana sa dečkom kog je upoznala u rijalitiju. Reč je o Novosađanki Eni Popov koja je učestovala u prvoj sezoni "Velikog brata". Ena je u rijalitiju upoznala Marka Mialjkovića sa kojim je započela romansu, a povremeno su upražnjavali... »

Prošlo je 12 godina od prve vruće akcije u rijalitiju: Njih dvoje su se dohvatili ispod jorgana, šaputali perverzije, a i dan danas se o tome priča! (video)

Press petak, 9. novembar 2018.
Ena Popov i Marko Miljković su obeležili rijaliti u kom su učestvovali pre 12 godina, a posebno njihova akcija ispod jorgana.
FOTO: PRINTSKRIN YOUTUBE "Mi smo se zaljubili, ja sam imala 19 godina, on je 3 godine stariji od mene i to je bio prvi rijaliti, tako smo se ponašali u skladu sa svojim osećanjima. Sada to ljudi rade valjda zbog marketinga ili... »

Prošlo je 12 godina od prve vruće akcije u rijalitiju: Njih dvoje su se dohvatili ispod jorgana, šaputali perverzije, a i dan danas se o tome priča! (video)

Kurir četvrtak, 8. novembar 2018.
Ena Popov i Marko Miljković su obeležili rijaliti u kom su učestvovali pre 12 godina, a posebno njihova akcija ispod jorgana. Njih dvoje su bili u romansi, a nikada nisu potvrdili da li su imali seks, iako se u par navrata čuje kako Ena izgovara Marku razne perverzne stvari. "Mi smo se zaljubili,... »

Šok fotka: Proslavio se kao problematičan učesnik "Velikog Brata", a danas ovako izgleda! (foto)

Alo sreda, 17. oktobar 2018.
Alo: Šok fotka: Proslavio se kao problematičan učesnik "Velikog Brata", a danas ovako izgleda! (foto)
Neprepoznatljiv!
Nikola Đurović bio je učesnik prve sezone rijalitija Veliki Brat, kada je pobednik bio Ivan Ljuba. Naime, Nikola je u Velikom Bratu bio zapažen po svom impulsivnom karakteru, kada nije birao reči kako bi izrazio svoj stav. Tada su sa njim bili i neki od učesnika koji... »

Ksenija Jovanović, Ena Popov i Marina Buljovčić u emisiji „Mustre”

Dnevnik nedelja, 14. oktobar 2018.
Kao desert nakon nedeljnog ručka, u emisiji „Mustre” na Radio-televiziji Vojvodine, dočekuju nas tri prelepe žene - Ksenija Jovanović, Ena Popov i Marina Buljovčić.
Negujući kult televizijskih nedeljnih popodneva, one nas uljuljkuju u nedeljnu bezbrigu s redom priče, muzike, hrane pa sve ponovo dok ne istekne vreme. Emisija se emituje uživo, te se ta spontanost lako prenosi kamerom, kao da... »

Rijaliti seks za pamćenje: Treslo se pod jorgan planinom! Ovo su učesnici koji su akcijama u krevetu stekli slavu! (foto)

Kurir ponedeljak, 10. septembar 2018.
Tokom prethodnik sezona rijaliti programa veliki broj učesnika ostao je upamćen po vrelim akcijama u krevetu, ali neretko i van njega! Od "Velikog brata", do prošlogodišnjeg izdanja "Zadruge" - ovo su parovi koji su ostavili trag "pod jorgan planinom": Ena Popov i Marko Miljković Iako su se granice... »

Prvi su otkrili jorgan planinu! Marka smo gledali u Zadruzi, a evo šta radi ENA Popov - promenila život iz korena

Srbija danas četvrtak, 16. avgust 2018.
Nećete je prepoznati!
Ena Popov je pre deset godina učestvovala u "Velikom bratu". Tada je bila u ljubavi sa Markom Miljkovićem i oni su bili prvi par koji je imao seks u rijalitiju! Svi se sećaju čuvene "jorgan planine" koju su oni napravili, a taj termin se i danas koristi. Marko i Ena su... »

Saznajemo: Srpska voditeljka kupila kuću, seli se sa mužem biznismenom

Blic subota, 9. jun 2018.
Nekadašnja učesnica "Velikog brata" i voditeljka Radio-televizije Vojvodine Ena Popov prelazi u novi dom, saznaje "Blic TV magazin". Ena i njen emotivni partner Nenad Čanak pazarili su novu kuću, u kojoj će uskoro otpočeti novo životno poglavlje. - Ena je ovih dana u velikim obavezama. Pored toga... »

©2019 Netmark d.o.o.