Ena Popov

Propala karijera, golgota, skandali: Evo kako su se životi poznatih promenili posle burnih ljubavi u rijalitiju!

Kurir 28.03.2020
Postoje mnoge rijaliti ljubavi o kojima se i danas priča, ali retko koje su bile prave. Prvi rijaliti šou u Srbiji "Veliki brat" obeležen je ljubavlju između Ene Popov i Marka Miljkovića. Njih dvoje bili su čak i intimni pred kamerama, zajedno su… »

Imala je s*ks sa Markom Miljkovićem pred kamerama, a sada Ena Popov izgleda bolje nego ikada!

Alo 22.03.2020
Pogledajte njenu novu fotografiju! Marko Miljković je više od godinu dana sa prekidima u vezi sa Lunom Đogani, a mnogi su zaboravili kako je zapravo započela njegova rijaliti karijera. On je učestvovao u jednom od prvih rijalitija kod nas, a reč je… »

Slavlje u domu Ene Popov: Danas je njen najsrećniji dan (foto)

Alo 14.02.2020
Sreća! Ena Popov, iako je popularnost stekla u jednom od prvih rijalitija, danas ima potpuno drugačiji život. Ona se bavi modom, ali i voditeljstvom i uz uspešnu karijeru ima i predivnu porodicu. Njena mlađa ćerka je napunila tri godine, a mama je… »

Veliko slavlje u kući Ene Popov i Nenada Čanka! Ona ništa ne radi, a svi gledaju samo u nju! Evo zašto! (foto)

Kurir 14.02.2020
Ćerka voditeljka Ene Popov i njenog izabranika Nenada Čanka danas je napunila tri godine, a tim povodom ponosna majka uputila je devojčici emotivnu čestitku putem društvene mreže Instagram. Uz fotografiju na kojoj je ljubi Ena je otkrila karakter… »

'Naučno-obrazovni program!' Ena Popov oplela po Marku Miljkoviću!

Press 17.10.2019
Ena Popov je pred kamerama prvog "Velikog brata" bila u emotivnoj vezi sa Markom Miljkovićem, sadašnjim emotivnim partnerom Lune Đogani, a danas ne želi ni da čuje za njega. Foto:puls - Nisam pratila "Zadrugu 2" jer nemam vremena zbog brojnih… »

Ena Popov iskreno progovorila o bivšem dečku Marku Miljkoviću i njegovoj sadašnjoj devojci Luni

Telegraf 15.10.2019
- Ja apsolutno ne razmišljam o njima i svom bivšem partneru - između ostalog je rekla Ena. Ena Popov (33), kreatorka i prva rijaliti devojka Marka Miljkovića, danas živi porodičnim i mirnim životom u Novom Sadu. Enu je javnost upoznala davne 2006… »

Ena Popov progovorila o vezi Lune i Marka, a ono što je rekla će ih zaboleti!

Alo 15.10.2019
Nije štedela reči! Ena Popov (33) je prva bila sa Markom Miljkovićem u rijalitiju i bili su intimni pred kamerama, a sada je porodična žena i živi u Novom Sadu. Njihova veza nije trajala dugo nakon napuštanja rijalitija, nakon čega se Ena povukla… »

Ona je pre 13 godina prva imala s*KS sa Markom pred kamerama: Ena progovorila o vezi Đoganijeve i Miljkovića, neće im biti…

Kurir 15.10.2019
Ena Popov (33) je prva bila sa Markom Miljkovićem u rijalitiju i bili su intimni pred kamerama, a sada je porodična žena i živi u Novom Sadu. Njihova veza nije trajala dugo nakon napuštanja rijalitija, nakon čega se Ena povukla, zaljubila i… »

Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san!

Svet plus 15.10.2019
Učesnici rijaliti programa u Srbiji su, može se slobodno reći, navikli javnost na skandale, budući da već godinama unazad njihovi postupci pred kamerama podižu prašinu. Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju! Danas živi svoj san! U tome… »

13 Godina kasnije: Prva je imala intimni odnos u srpskom rijalitiju, danas beži od kamera i živi svoj san, a njen bivši -…

Blic 15.10.2019
Učesnici rijaliti programa u Srbiji su, može se slobodno reći, navikli javnost na skandale, budući da već godinama unazad njihovi postupci pred kamerama podižu prašinu. U tome prednjače ljubavni parovi i njihovi intimni odnosi, a prvi koji su se… »

Vesti dana »