Ena Popov

Nju su prvu optužili da se bavi prostitucijom! Bila je u Velikom bratu, od Ene Popov nije se odvajala: Sad su izgubile svaki…

Kurir 10.05.2019
Jelena Provči i Ena Popov bile su velike drugarice tokom učešća u "Velikom bratu". Atraktivna crnka i inače privlačila je ogromnu pažnju javnosti. Šta više, od početka bila je favorit. Nakon izlaska iz rijalitija se povukla iz javnosti, a ponovo… »

Čime se bavi Ena Popov, bivša pevačica i voditeljka

Vesti online 09.04.2019
Učesnica prvog rijaliti programa Ena Popov pojavila se i postala poznata pre punih 13 godina. Ostala je zapažena kao jedna od aktera prve rijaliti romanse sa Markom Miljkovićem koja nije dugo potrajala. Nakon toga bila je u žiži interesovanja pa je i… »

Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke!

Svet plus 19.03.2019
Ona je kao oružje za osvetu Mladenu sa kojim je tada bila u vezi, iskoristila Marka Miljkovića, bivšeg dečka Ene Popov. Anabela Atijas izlazila sa sadašnjim dečkom svoje ćerke Lune Đogani! Sve se odvijalo sada već davne 2010, kada je pevačica… »

“Koje su ovo fore?!” Luna pobesnela zbog pitanja o bivšoj devojci Marka Miljkovića, pa se posvađala sa Mikijem! (FOTO)

Svet 13.03.2019
U “Kvizu znanja”, na postavljana pitanja odgovarala su po tri predstavnika svakog plemena. Protivničke ekipe bili su Miki Đuričić, Marko Miljković i Vladimir Todorović iz plemena “Kauboja”, dok su “Indijance” činili Lepi Mića, Dorotea… »

"Koje su ovo fore?!" Luna pobesnela zbog pitanja o bivšoj devojci Marka Miljkovića, pa se posvađala sa Mikijem! (foto)

Telegraf 13.03.2019
Zbog Luninog komentara Miljkoviću nije bilo svejedno. U "Kvizu znanja", na postavljana pitanja odgovarala su po tri predstavnika svakog plemena. Protivničke ekipe bili su Miki Đuričić, Marko Miljković i Vladimir Todorović iz plemena "Kauboja", dok… »

Komemoracija divni Karleuši: Učila nas je da čuvamo porodicu (foto)

Večernje novosti 06.03.2019
Jelena je ušla u salu sa suprugom Duškom Tošićem i pi-arom Zoranom Birtaševićem. Došla je bleda, pognute glave, otečenog lica od plakanja. Ni u sali nije mogla da zadrži suze. KOMEMORACIJA povodom smrti Divne Karleuše, održana je u sredu u… »

Odlazak Divne Karleuše: Na komemoraciju došli i Ana Kokić, Lepa Lukić i Boki 13 (video)

Blic 06.03.2019
Komemoracija Divne Karleuše počela je u 11 časova u Kamenoj sali Radio Beograda. Među prvima je došla Vesna Zmijanac, a nakon nje došli su i Ana Kokić, Lepa Lukić i Boki 13. Na komemoraciju je zatim stigla i voditeljka Ena Popov sa majkom. Nakon… »

Komemoracija Divni Karleuši: Plač, tuga i jecaji čuju se u Kamenoj sali, a Jelena... (foto)

Srbija danas 06.03.2019
Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju u 61. godini, održava se u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali, u 11 sati, a sahrana je na Novom bežanijskom groblju u 14.30. Na komemoraciju su iz vile krenuli Jelena… »

Jelena neprepoznatljiva, ošišana na kratko, na korak da se onesvesti! (foto)

Srbija danas 06.03.2019
Komemoracija radijske voditeljke Divne Karleuše, koja je preminula u nedelju u 61. godini, održava se u zgradi Radio Beograda, u Kamenoj sali. Pristigle su mnoge kolege, među prvima Vesna Zmijanac, Ana Kokić, Snežana Đurišić, Ena Popov, lepa… »

Srbija je brujala o njenom seksu pred kamerama: Rodila je dve ćerke, prestala da peva, ali sada je ponovo na TV-u i evo šta…

Blic 26.01.2019
Voditeljka, pevačica i nekadašnja učesnica "Velikog brata" Ena Popov poslednjih godina povukla se iz javnosti i posvetila porodici, te publika do skoro nije imala priliku da je vidi na malim ekranima. Ena se proslavila učešćem u prvoj sezoni… »

Vesti dana »