Ena Popov

Marko Miljković progovorio o fizičkom nasilju prema Eni Popov, Miljana ustala i napravila potpuni haos! (video)

Alo 31.05.2019
"Jedino je nju iskreno voleo" Zorica Marković i Miljana Kulić su optužile Marka Miljkovića da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov. "Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu… »

Ena Popov se suprotstavila Miljani nakon njenih tvrdnji da su se dopisivale: Ne poznajem tu devojku, to su budalaštine!

Telegraf 30.05.2019
Dok Miljana tvrdi jedno u Zadruzi, Ena kaže da to nema veze sa istinom. Nekadašnja devojka Marka Miljkovića, Novosađanka Ena Popov, na tvrdnje Miljane Kulić kako su se njih dve dopisivale i pričale o navodnom Markovom nasilju nad njom, tvrdi da to… »

Ena Popov o jezivim navodima Miljane Kulić da je trpela nasilje od Marka!

Svet plus 29.05.2019
Svi se dobro sećamo rijalitija "Veliki brat" gde je između ostalih učesnik bio i Marko Miljković, koji se sada nalazi u rijalitiju "Zadruga 2". Sećamo se i njegove veze sa Enom Popov. Sada je i ona progovorila o jezivim navodima Miljene Kulić, da je… »

Ena Popov se oglasila nakon priče da ju je Marko Miljković tukao

Telegraf 29.05.2019
- Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista - počela je sa pričom Ena. Zorica Marković i Miljana Kulić su u "Zadruzi" započele priču kako je Marko Miljković navodno tukao Enu Popov. -… »

"Ona je primer drugima!" Gagi Đogani prokomentarisao izjavu Ene Popov na priču da ju je Miljković navodno tukao (foto)

Telegraf 29.05.2019
Nakon Eninog komentara, oglasio se i Gagi putem društvenih mreža. Nakon što se Ena Popov oglasila povodom tvrdnji Zorice Marković i Miljane Kulić da ju je bivši dečko Marko Miljković tukao, njenu izjavu prokomentarisao je i Gagi Đogani. Gagijeva… »

Ispunjena žena to ne radi! Čim je saznao za batine koje je Ena Popov dobila od Marka, oglasio se gagi đogani! Ove reči će…

Kurir 29.05.2019
Ena Popov oglasila se povodom tvrdnji Zorice Marković i Miljane Kulić da ju je bivši dečko, Marko Miljković, tukao. "O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete… »

Oglasila se Ena Popov nakon jezivih dokaza da je Miljković vršio nasilje nad njom!

Alo 29.05.2019
Marko Miljković trenutno boravi u riajlitiju Zadruga 2 i u vezi sa blogerkom Lunom Đogani. On je u učestvovao i u prvom rijalitiju kod nas, Velikom bratu, a tu je takođe imao ljubavnu vezu bio je u ljubavi sa Enom Popov. Voditeljka Ena Popov je danas… »

Stanija otkrila detalje skandala sa gojkom kačarem: Stanija šokirala pričom o Eni Popov (video)

Kurir 27.05.2019
Stanija Dobrojević posle završene "Zadrugovizije" našle mnoge zajedničke teme sa Marijanom Zonjić, priznala je da je u početku mnogo patila i da je primala k srcu sve negativne komentare. Ona je rekla kako joj je Ena Popov indirektno slala negativne… »

Stanija po prvi put progovorila o vezi sa Gojkom Kačarem! Otkrila šokantne detalje, evo šta joj je pakovala Ena Popov

Alo 27.05.2019
Skandal! Stanija Dobrojević je posle "Zadrugovizije" razgovarala sa Marijanom Zonjić. Ona je priznala da je u početku mnogo patila i da je primala k srcu sve negativne komentare u rijalitiju. Ona je rekla kako joj je Ena Popov indirektno slala… »

Stanija iznela detalje afere sa Gojkom Kačarem: Kad Ena Popov čuje šta je rekla, neće joj biti dobro! (video)

Telegraf 27.05.2019
Stanija je potom pričala i o negativnim porukama, tačnije komentarima koje joj je navodno pisala Ena. Stanija Dobrojević (34) je u razgovoru sa Marijanom Zonjić otkrila da je nekada jako teško ponosila loše komentare o sebi. Ona je rekla kako joj je… »

Vesti dana »