Ena Popov

Ena Popov od javnosti krije muža koji je ozbiljan frajer

Nova 24.12.2020
Iako često deli njihove zajedničke slike na društvenoj mreži Instagram, Enu Popov retko možemo videti u javnosti, ruku pod ruku sa svojim suprugom. Voditeljka Ena Popov i zgodni biznismen Nenad Čanak zajedno su već osam godina, i imaju dve ćerke… »

Ovaj poznati biznismen je suprug Ene Popov, imaju dve ćerkice, a ona je poručila jako bitnu stvar!

Vesti online 24.12.2020
Voditeljka i učesnica prvog „Velikog brata“ Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom, međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je u braku sa Nenadom dobila dve ćerkice, kojima su dali imena Rija… »

Ovaj poznati biznismen je suprug Ene Popov, imaju dve ćerkice, a ona je poručila jako bitnu stvar! (video)

Alo 24.12.2020
Uživaju u dugogodišnjem skladnom braku.. Voditeljka i učesnica prvog "" već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom , međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je u braku sa Nenadom dobila dve ćerkice, kojima su dali imena Rija… »

Kakav frajer! Ovo je Suprug ene Popov Udala se za biznismena, imaju dve ćerkice, a poručuju: "Nama ne trebaju filteri"

Blic 24.12.2020
Voditeljka i nekadašnja učesnica "Velikog brata" Ena Popov već godinama je u skladnoj zajednici sa biznismenom Nenadom Čankom, međutim par se retko pojavljuje zajedno u javnosti. Ena je u braku sa Nenadom dobila dve ćerkice, kojima su dali imena… »

Ena Popov promenila lični opis, nećete verovati kada joj vidite lice! (foto/video)

Alo 04.12.2020
Neprepoznatljiva! Ena Popov postala je poznata učešćem u prvoj sezoni Velikog Brata, gde je ostvarila emotivnu vezu sa Markom Miljkovićem, koji trenutno čeka dete sa verenicom Lunom Đogani, a više o tome možete pročitati . Ena je osvojili… »

Ena Popov uslikana sa poznatim političarem, pomaže joj u kuvanju

Alo 18.10.2020
Spojio ih je gurmanluk. Ena Popov, svojevremena muzička umetnica, a danas voditeljka emisije "Mustre", objavila je sliku na svom "Insta-storiju" na kojoj su ona i njen "pomoćnik" u kuhinji. Popov je u sklopu fotografije napisala "I večeras opet kuvanje… »

Ena Popov proslavlja 34. Rođendan! Pevačica pokazala iznenađenje, a evo s kim je otišla na ručak! (foto)

Kurir 09.10.2020
Pevačica i voditeljka Ena Popov danas proslavlja 34. rođendan, koji proslavlja u krugu porodice. Naime, ona je na svom Instagramu objavila fotografiju sa rođendanskog ručka, a pokazala je i iznenađenje koje je jutros sačekalo na poslu od koleginica… »

Ena Popov odgovorila na priče da je operisala lice: "Sad je stvarno dosta!"

Telegraf 01.10.2020
Oglasila se na Instagramu uz snimak i podužu poruku. Nakon što su pojedini mediji preneli vest da se Ena Popov podvrgla estetskim zahvatima i potpuno promenila izgled lica, oglasila se i ona tvrdeći kako je to neistina. Ena se javno oglasila, na… »

Fotografija zbog koje polemiše Srbija: Enu Popov isprozivali da se izoperisala, a njen odgovor niko očekivao nije

Blic 01.10.2020
Ena Popov na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je podigla veliku prašinu zbog koje su mnogi pomislili da je korigovala neke stvari na svom licu, a ona je novom objavom sve to opovrgla. Naime, nakon fotografije koju Ena je objavila, a na… »

Do neprepoznatljivosti: Ena Popov promenila lični opis! Svi je pamte kao prirodnu lepoticu, a šta je sad uradila?!

Kurir 01.10.2020
Pevačica i voditeljka Ena Popov otkako se pojavila na javnu scenu važila je za jednu od najlepših devojaka, upravo zbog svog prirodnog izgleda. Međuim, godinama je uradila nekoliko korekcija na svom licu. Naime, Ena je navodno dopunila usne i… »

Vesti dana »